ADRIA TØR HVOR ANDRE SNORKSOVER!

9. sep. 2013   //  Kategori: 2014

IGENNEM ÅRENE HAR ADRIA STÅET I SPIDSEN RENT UDVIKLINGSMÆSSIGT OG HAR DISKET OP MED BÅDE STORE OG SMÅ INNOVATIONER SOM F.EKS. DEN INTEGREREDE HJULAFDÆKNING, ERGO BADEVÆRELSET OG INDFØRELSEN AF GLASFIBER.

ERGO badeværelset med 3 funktioner i 2 moduler på 1 kvadratmeter...

ERGO badeværelset med 3 funktioner i 2 moduler på 1 kvadratmeter…

Beder du om et enkelt ord som kort beskriver ADRIA vil vores første indskydelse være ”trendsætter”. Gennem mange år har fabrikkens designere gået forrest når der skulle udvikles nye elementer som gør campinglivet lettere eller mere mageligt for campisterne.

I de seneste år kan man f.eks. nævne den integrerede hjulafdækning som pænt gemmer vognhjulet væk uden brug af et grimt teltstykke som skal ”knappes” på vognsiden.

3-2-1 BAD!
ERGO badeværelset blev introduceret i Action i 2011 og har siden bredt sig ud i flere modelserier. Her opfandt man en måde hvorpå badeværelset kunne begrænses rent størrelsesmæssigt uden at gå på kompromis med funktionaliteten.
Filosofien var ”Tre-to-en”: 3 funktioner (toilet, vask og brus) i 2 elementer (sammenbygget vask/toilet/opbevaring/spejl samt brusesøjle) på kun ca. 1 kvadratmeter.
ERGO badet kan nu ses i flere indretninger i alle ADRIA’s modelserier.

Prisbelønnet for sin innovation
Seneste store skud på stammen er ASTELLA GLAM der sidste år blev præsenteret for et måbende publikum – nogle var fuldstændig bjergtaget mens andre mente at den var ”for meget”.
Som navnet afslører er Astella GLAM gennemsyret af glamour og lækre detaljer som aldrig var set før – blandt andet et helt nyudviklet køkken eller flotte designdetaljer som sengerammer beklædt med handskeblødt læder og møbler i flammet træ.
I kølvandet på den nye Astella Glam kunne ADRIA inkassere flere attraktive priser for design og innovation.

Flere af elementerne fra den nye Astella Glam kan allerede ses i 2014-programmet – blandt andet det nye ”smart kitchen” der findes i Action og Altea i en modificeret version. Også den modulopbyggede ”i-shape” front og bagende er nu at finde på Altea og Adora.

  • Læs mere om modelprogrammet her
  • Oplev vognene ”live” – find vej til din nærmeste forhandler her