Dansk producerede split-lagener til elevationssenge

10. sep. 2021   //  Kategori: 2010

Hvor køber man lagen til madrassen i campingvognen der er splitopdelt i hovedenden? En dansk producent har kastet sig over opgaven.

De nye split-lagener fra danske Anntex få’s i 3 forskellige varianter – venstre, midt og højrevendt.

Forrige år sendte ADRIA DANMARK en forespørgsel til den danske tæppeproducent ANNTEX om at markedsføre en serie tæpper som passer perfekt i farve, kvalitet og form til Adria campingvogne.

Indehaver af tæppefirmaet Ann Kjær var hurtig til at gribe idéen, og sammen har Adria og Anntex skabt serien ”Adria Selection”. Nu udvides samarbejdet med endnu et produkt som har været længe efterspurgt.

Udvider sortimentet med nye split-lagner

Elevationsfunktionen – som er standard i forældresengene på størstedelen af Adria’s campingvogne – kan kun fungere ved at dele madrassens øverste halvdel. Derved kan man justere de to hovedgærder individuelt.

Men med denne type madras har man ikke kunnet benytte et almindeligt boxlagen og eneste alternativ har været at bruge almindelige lagner – ikke optimalt da lagnerne ikke kan fæstnes i midten af sengen.

– Med de nye Anntex lagner har vi taget hånd om denne udfordring og du kan faktisk allerede købe lagnerne ude hos de fleste Adria-forhandlere, forklarer Per Højgaard fra Adria Danmark.

Lagnet fås i 3 forskellige varianter som hver især passer til madrasser med skåret hjørne i venstre eller højre side, samt en variant til fritstående senge.

– Kvaliteten er stærk 100% bomulds-jersey hvilket hjælper med at aflede varmen og giver en behagelig sovekomfort, forklarer Ann Kjær fra ANNTEX.

Da størrelsen på madrasserne ikke er i faste mål, men kan variere både i bredde og længde, har ANNTEX lavet et snørresystem som binder lagnet fast rundt om madrassen så det altid ligger pænt og fast.

De passer til madrasser op til 160 cm i bredden og giver plads til 30 cm i højden. Så er der også plads til at snørre lagenet rundt om både bund- og topmadras.

Den vejledende pris for et danskproduceret kvalitetslagen er kr. 549 kr. og kan købes allerede nu hos din Adria forhandler.