VERDENSPREMIERE PÅ VILD LUKSUSVOGN!

30. aug. 2019   //  Kategori: 2020

Fredag den 30. august kl. 9.35 trak Adria-repræsentanter tæppet af årets nok hotteste og mest luksuriøse nyhed i campingbranchen – den nyudviklede Astella. I Danmark kan du opleve vognen hos udvalgte forhandlere fra december.

Ligesom det store lysgivende sky-light vindue er blevet synonym med Adria, så vil den store panorama-dobbeltdør også blive det.

Til sæson 2020 har Adria udviklet en helt ny og luksuriøs campingvogn som mest af alt minder om et trendy liebhaver-hjem.

Naturen flytter ind…

Et af kendetegnene for vognen er, at den har sky-light vindue i rundingen i begge ender af vognen, og så er den udstyret med panorama-dobbeltdør så du nærmest føler, at naturen er flyttet indenfor.

Når man kigger på vognen udefra, ligner den ikke noget der er set før og så alligevel hvilket må tilskrives designernes evne til at skabe noget, som fungerer for øjet.

Alt er nyt…

Men det er ikke kun formen på vognen som er ny. Interiør og indretning er alt andet end traditionelt med “rigtige” sofaer, køkken med højbord og barstole og meget mere.

Resultatet står med andre ord i skærende kontrast til de campingvogne vi kender i dag – den minder ikke om en campingvogn og ikke om en hytte eller et mobile home. Men den lander et eller andet sted midt imellem.

Lander i Danmark sidst på året…

Den nye Astella er en vogn som skal opleves. Og det kan man ved udvalgte Adria-forhandlere i Danmark – se listen herunder.

Dog skal man væbne sig med tålmodighed – de første vogne produceres hen på efteråret og lander hos de danske forhandlere hen mod slutningen af 2019.

Forhandlere

Priser og detaljer

Astella 704 HP

Vejledende pris: kr. 432.980,-
Vejledende vægte: 2.165 / 3.000 kg.

Astella 754 DP

Vejledende pris: kr. 436.980,-
Vejledende vægte: 2.260 / 3.000 kg.

Astella 904 HP

Vejledende pris: kr. 469.980,-
Vejledende vægte: 2.450 / 3.000 kg.

Uddrag af udstyret

Blandt udstyret kan nævnes ALDE centralvarme m/vandbåren gulvvarme, panoramavinduer og dobbeltdør(e), Adria MACH+gas app styring, Comprex-konstruktion oma.

OBS: Pris og vægtoplysninger er baseret på foreløbige oplysninger hvorfor der tages forbehold indtil officielt materiale er produceret.

De første billeder…

Luk naturen helt ind via panorama-dobbeltdøren.
Astella 904 HP – Et køkken som de fleste ville “slå ihjel for” for at få derhjemme.
Astella 904 HP – stue og køkkenafdeling.
Astella 754 DP – Lækker opholdsstue og kig til soveværelset gennem køkkenet.
Astella 704 HP – Soveværelse med luksus senge.

Hold øje med vores Facebook-side hvor vi afslører flere detaljer og billeder i den kommende tid…