ADRIA VERDENSPREMIERE KUN I DANMARK!

11. feb. 2019   //  Kategori: Pressemeddelelser sæson 2019

Ny spændende rejsevogn fra Slovenske Adria lander hos forhandlerne i foråret. Med den går Adria den stigende efterspørgsel efter lette rummelige rejsevogne i møde, og helt exceptionel præsenteres nyheden kun i Danmark, og kun i begrænset antal.

Den bedst sælgende indretning i den populære Action-serie – modellen »361 LH« – kommer nu i en større og forfinet udgave med modelnavnet »391 LH«.

Som tallene afslører, er vognen blevet marginalt større – 30 centimeter rundt regnet, og det har blandt andet givet plads til større køleskab og ekstra opbevaring.

Herudover har man taget Truma’s nye varmesystem »VarioHeat« i brug og har placeret gasflasken på trækstangen – akkurat som på de 2 søster-modeller i samme størrelse i serien.

På trods af vokseværket må vognen fortsat kategoriseres blandt de små og lette rejsevogne der kan trækkes af mange mindre biler.

KUN I DANMARK INDTIL 2020

Den nye Action er blevet til i samarbejde med Adria i Danmark. Det har fabrikken honoreret ved at tildele det danske marked den fulde produktion af modellen indtil man rammer sæson 2020.

– Selv om det lyder overvældende, er der tale om en i fabrikkens målestok begrænset produktion. Men vi er naturligvis super stolte over at være premiere-land, ytrer Per Højgaard fra Adria importøren i Danmark.

Ud over ændringerne af udstyr og indretning er vognens aksel også blevet opgraderet til 1300 kg. total og med en forventet egenvægt omkring 1000 kg. Alt i alt giver det mere opbevaringsplads og større lasteevne sammenlignet med ”lillebroren”.

STØRRE FOKUS PÅ SMÅ REJSEVOGNE

Action-serien har oplevet en fremgang gennem de seneste år hvilket skal ses i lyset af, at mange eksisterende campister sadler om efter at børnene er fløjet fra reden.

– Behovet ændrer sig og man bliver måske også mere eventyrlysten når det kun er ”dig og mig”, og det har gjort den lille og overkommelige rejsevogn meget efterspurgt, bebuder Per Højgaard. – Og så gør det jo heller ikke noget at vognen er utroligt rummelig – ja nærmest overnaturlig rummelig, og at den designmæssigt er helt sin egen, fortsætter han.

Med den nye model spår Adria, at man rammer et rekordår for salg af lette rejsevogne.

VERDENSPREMIERE PÅ FERIE FOR ALLE

Den første sending vogne produceres så de lander i udstillingslokalerne hos forhandlerne i sidste halvdel af marts.

Herefter bliver der suppleret op med endnu en produktion op til sommerferien hvorefter man lukker ned for 2019-produktionen.

– De to produktioner giver os et begrænset antal vogne som vi har en formodning om, at der bliver rift om nyheden, slutter Per Højgaard fra Adria Danmark.

Vejledende pris på Adria Action 391 LH er 142.980,- inklusive klargøring, indregistrering og nummerplade. Nyheden kan opleves på Adrias stand i hal H på Ferie for Alle 2019.

Læs mere om Action 391 LH eller find vej til nærmeste forhandler på www.adria.dk.

Den nye Action 391 LH er 30 cm længere end salgssucces’en »361 LH« og er blevet udstyret med nyt pladsbesparende varmeanlæg, ekstra skabe til opbevaring, højere lasteevne, stort køleskab m.m.