Nu er danskerne klar til camping igen!

1. okt. 2013   //  Kategori: Pressemeddelelser sæson 2014

Campingforhandlere over hele landet har efter den nu overståede ADRIA GALLAPREMIERE haft svært ved at få armene ned igen! Interessen, besøgstallene og salget har været forrygende lyder det fra flere af ADRIA’s forhandlere.

ALTEA 462 PU sæson 2014

Resultatet efter årets første større camping-arrangement – ”ADRIA GALLAPREMIERE” der foregik i weekenden den 28.-29. september – er nu gjort op, og ud fra det samlede salg og forhandlernes tilbagemeldinger at dømme, tyder det på at campisterne er ved at vende tilbage til forretningerne igen.
Selv om det ikke er alle forhandlere der har haft fulde huse, er det overordnede billede meget positivt – både salget og interessen været overvældende lyder det fra ADRIA DANMARK.

– Den klare fornemmelse vi sidder med efter at have talt med vores forhandlerne er meget positiv, forklarer Per Højgaard fra ADRIA DANMARK. – Campisterne har for alvor været ude for at ”kigge campingvogne” igen og mange har også været klar til at handle.

Mindst ligeså positivt er det, at tilbagemeldingen fra flere forhandlere også lyder på mange nye ansigter, og dermed måske også nye vordende campister, i butikkerne.

35 nye ADRIA’er fandt en familie i weekenden
Det positive billede får ADRIA DANMARK efter en hurtig rundringning til de i alt 16 forhandlere hvoraf flere melder om ”man kigger virkelig campingvogne igen”, ”Større salg end forventet” og ”mange vil have tilbud”.

Samlet set blev der skrevet slutsedler på i alt 48 nye campingvogne hvoraf de 35 var ADRIA’er, og 39 brugte vogne fandt nye ejere hen over weekenden.
– Et totalsalg på knap 90 vogne på en weekend på denne tid af året er meget tilfredsstillende både for forhandlerne og for os, så vi er naturligvis meget glade, udtaler Per Højgaard fra ADRIA DANMARK.

Nu lander den nye Aviva!
I slutningen af oktober går det atter løs til campingbranchens store Åbent hus arrangement som foregår i weekenden den 26.-27. oktober og her vil det være ADRIA’s nye ”back-to-basic” model » Aviva« der fokuseres på.

– Desværre kunne vi kun nå at få ganske få »Aviva« hjem til GALLAPREMIEREN, men til gengæld er der en stor portion på vej igennem produktionen i øjeblikket, så man vil kunne opleve den hos de danske forhandlere til branchens store åbent hus arrangement i weekenden den 26.-27. oktober, slutter Per Højgaard.

Læs mere om hele modelprogrammet på www.adria.dk, eller mærk modellerne allerede nu hos din nærmeste forhandler.