Verdens bedste ferieform!

Hvad kan campingferie som INGEN anden ferie-form kan? Det kan være svært at sætte konkrete ord på noget som man er nødt til at mærke, føle og fornemme – det SKAL bare opleves!

127_ADORA_exterior_3BC_0479Meget firkantet kan man sige, at tage på campingferie er som at bygge med LEGO-klodser – det er sjovt og spændende.

På kreativ vis “bygger” du først din ferie. Du bygger ruten til feriedestinationen. Indkvarteringen bygger du op af flere dele – din campingvogn og den eller de campingpladser i det område du ønsker at opleve.

…at tage på campingferie er som at bygge med LEGO-klodser – det er sjovt og spændende. Du “bygger” selv din ferie – en ferie som ikke er “dikteret” af et rejsebureau med indlagt underholdning. Camping kan med andre ord noget som INGEN anden ferieform kan – det kan ikke beskrives – det skal opleves!

Puha camping er besværligt… eller er det nu også det?
Nogle vil måske påstå at camping er besværligt, men vi er ikke enige. Selvfølgelig skal der mere til end blot et klik på et rejsebureaus hjemmeside, men til gengæld er der også meget glæde og forventninger forbundet med campingferie som desværre tit overses.

Campingferien består af 3 faser:

1) Undersøgelse og udvælgelse af ferien og destinationen
Planlægningen af sommerferien starter for mange campisters vedkommende allerede i vinterhalvåret. Familien hygger sammen om at finde den eller de destinationer man gerne vil opleve. Alle er derved med til at sætte præg på den fælles ferie – den er ikke dikteret af et rejsebureau med indlagt underholdning.

Man får altså en meget autentisk ferie hvor man kommer meget tættere på virkeligheden og oplever netop dét som man selv bestemmer i det pågældende land, frem for en højpoleret underholdningsprogram i et rejsekatalog fra en kommerciel ferieby.

2) Klargøring af campingvognen
Vognen gøres klar til rejsen – turen går forbi den lokale caravanforhandler hvor der provianteres med diverse gadgets og praktisk udstyr som skal benyttes på campingferien. Bremser og dæktryk kontrolleres og måske har vognen været forbi forhandleren til et serviceeftersyn.

3) Turen og ferien
Selve ferien starter et par dage før hvor vogne pakkes og man ”indretter sig”. Og SÅ starter ferien endelig i dét sekund familien er i bilen.

Afsted i astadigt tempo mod fjerne horisonter mens hver især hygger med egne gøremål – en bog, musik i ørerne eller måske en lille lur.

Man holder ind når man har lyst – f.eks. når der skiltes til et spændende slot i et område man kører forbi. Du oplever med andre ord rejsen på en helt anden måde end hvis du hopper på en flyver og kigger på destinationens farvestrålende reklamefilm der ruller dér på skærmen over hovedet på dig.

Ja camping er svært at beskrive – det er svært at sætte følelser på, men du kan være ganske forvisset om, at INGEN anden ferieform kan dét som campingferien kan – binde mennesker sammen med naturen og oplevelser hvor det er DIG der sætter dagsordenen.

Rigtig god campingferie…
ADRIA DANMARK