LUKSUS-KØJEVOGN FRA ADRIA MED HELT NY INDRETNING

9. maj. 2019   //  Kategori: 2019, Pressemeddelelser sæson 2019

Alpina – den ultimative helårs-campingvogn – har fået vokseværk i 2019 med en indretning, der sandsynligvis vil efterlade drypmærker på blusen efter mundvand fra camping-familierne.

I Adria’s Alpina-program har specielt to indretninger i 6,6 meters klassen været ekstra godt sælgende – en egoist-indretning og en køjevogn. De er nu ”smeltet sammen” i en ny lækker indretning på 7,5 meter tiltænkt børnefamilierne.

– Vores bedst sælgende indretning i Alpina-programmet er modellen 663 HT som er den ultimative egoistvogn i rejsevognsstørrelse. Den har stort køkken, stor lounge, stort soveværelse og stort badeværelse. Og kigger vi på køjevogne, er det indretningen 663 UK som præsterer bedst salgsmæssigt, forklarer Per Højgaard fra Adria Danmark.

2 POPULÆRE INDRETNINGER SMELTER SAMMEN

De to populære indretninger danner grund for en ny indretning i 2019 – den nye store Alpina 753 HK. Man har simpelthen taget det bedste fra begge modeller og det er der kommet en helt ny indretning ud af.

– Den nye indretning er fuldstændig ny og vi er sikre på, at den godt kunne ske at få mundvandet til at løbe hos børnefamilierne, smiler Per Højgaard.

Hjørnekøkkenet og loungen i den forreste halvdel af vognen er tyvstjålet fra den populære 663 HT. Man forkæles med andre ord med et topudstyret køkken som også tæller gasbageovn, og arbejdspladsen er nærmest overdådig. Og så har man den bedste udsigt ud gennem sky-light vinduet når man tryller i køkkenet.

LOUNGE MED PLADS TIL BEGEJSTRING

Loungen rummer hele familien og skulle der komme uventet besøg til kaffetid, så er der også plads til dem. Her er nemlig både stor rundsiddegruppe og sofa overfor hinanden. Bordet er forsynet med fold-ud-funktion så der er plads til alle.

I den anden halvdel af vognen er der dømt afslapning for både børn og voksne. Den tæller både forældresoveværelse, badeværelse, køjeafdeling og en lille siddegruppe til familiens mindste.

DU KAN NÅ DET ENDNU

Hos Adria importøren har man et fysisk lager af campingvogne, og den nye indretning er også at finde på lageret.

– Vi har ganske få usolgte vogne tilbage med den nye indretning. Til gengæld står de klar på vores lager og kan derfor sendes ud til forhandleren med få timers varsel, slutter Per Højgaard fra Adria Danmark.

Oplev den nye indretning samt det øvrige Adria program hos Adria forhandlerne. Find vej og læs mere på www.adria.dk.

Fakta:

Vejlendende pris inkl. klargøring og nummerplade:
kr. 307.980,-

Egenvægt:
1.955 kg.

Totalvægt:
2.500 kg.

Mål udvendig (Højde / Bredde / Længde)
H = 258 cm / B = 245 cm / L = 953 (inkl trækstang)

Mål indvendig (Højde / Bredde / Længde)
H = 195 cm / B = 231 cm / L = 747 cm