Små innovationer – kæmpe forskel!

18. mar. 2019   //  Kategori: 2019

Med en innovativ tilgang til udviklingen er det lykkedes Adria at lægge sig i front når det kommer til nye løsninger.

Gennem årene har Adria være bannerfører for en række små innovationer. Men selvom der er tale om små justeringer eller ændringer, kan de sagtens gøre en kæmpe forskel – se bare her…

Campingvogn med 2 døre og teenageafdeling

Adria Adora 673 PK sendes på markedet med en ny indretning med separate afdelinger – en til voksne og en til unge. Specielt for vognen er det, at hver afdeling har sin egen indgangsdør.

Ungeafsnittet er indrettet i lounge-stemning med masser af slængeplads. Til natten kan redes ned så der i alt kan være 3 overnattende.

Glastaget giver lys og rummelighed

Adria Action bliver første vogn som starter en ny gennemgående trend i hele Adria’s modelprogram – panoramaglastaget.
Senere kommer Astella, Adora og til sidst også Alpina serierne “med på moden” og får lysgivende sky-light vindue. Siden da er flere autocampere fulgt med.

Fleksible indretninger giver rum

Med den nyudviklede Adria Aviva kommer flere små innovationer: Tørresnor indbygget i gaskasselåget og IKEA-kasseopbevaring i gaskassen. Inde tilføjes fleksible løsninger som opklappelig nederste køje i Aviva 472 PK så der i stedet skabes plads til gulvplads og legehule til de yngste. I fronten introduceres “slide-out sofa” der omdanner forældresengen til en slængesofa via udtrækssystem.

3-2-1 ERGO-bad: 3 funktioner i 2 moduler på 1 kvm.

ERGO-badet skabes som en 3-2-1 løsning: 3 funktioner (bad, toilet, vask) indbygget i 2 moduler på 1 kvadratmeter. Væggen over toilettet indeholder flere funktioner, bl.a. vask, spejlvæg og bag væggen opbevaringsplads. På modsatte væg er den faste brusesøjle monteret. Fra introduktionen implementeres ERGO-badet i flere og flere indretninger og findes i dag i alle serier på nær Aviva.

Svingbar badeværelsesvæg

En af de senest tilkomne innovationer er den svingbare badeværelsesvæg i den kompakte Adria TWIN autocamper/van.

Med den fleksible væg får man større rummelighed på færre kvadratmeter hvilket er meget kærkomment i en kompakt autocamper.

Slide-out på kompakt autocamper giver 70 cm. ekstra kabine

Med bagudvendt slide-out foldes soveværelset i Adria Compact SLS ud med tryk på en knap. Derved holder bilen sig under 6 meters længde under kørsel, men udvides til 6,7 meter når soveværelset skubbes ud.

Lille detalje – stor virkning!

Nederste køje i Aviva 472 PK klappes op og giver gulvplads til familiens yngste. Og med gardinet lukkes verden ude og der er for alvor dømt hule-hygge!

Ud over eksemplerne ovenfor er Adria også ophavsmand til hjulafdækningen som “klikkes” i hjulkassen når vognen er placeret på pladsen. Med den slipper man for at eftermontere kliksystem til afdækning af hjulet når underskørtet og forteltet køres på vognen.

Adria er også først med Bluetooth mediaafspilleren og i dag er den standard i hele programmet.

Læs mere om Adria på www.adria.dk.