ADRIA VERDENSPREMIERE NU UDE HOS FORHANDLERNE

21. mar. 2019   //  Kategori: 2010

I weekenden den 6-7 april kan du opleve den nye ”større-re-re-re” Action med den populære enkeltsengs indretning til ACTION WEEKEND. Allerede inden indretningen har ramt butikkerne, er der solgt op mod 1/6-del af det begrænsede antal der kommer hjem.

Nu er den her endelig! For nogle er det en længe ønsket opgradering af den mest solgte indretning med navnet »361 LH« – en indretning som er nærmest overnaturlig rummelig når man tager vognens faktiske størrelse i betragtning.

Den nye Action har fået navnet »391 LH« hvilket afslører, at den grundlæggende indretning er den samme mens karosseriet er vokset med ca. 30 centimeter i længden. Men herregud – hvad betyder 30 centimeters ekstra længde? Svaret er kort og kontant: Forbavsende meget!

Nyt kompakt varmeanlæg, større skuffer og ekstra skabe

Ud over en fysisk udvidelse på 30 centimeter, er opbevaringen af gasflasken flyttet fra bagsiden af vognen ud på snuden. Derved er der blevet plads til et lækkert stort køleskab med frostboks på 140 l.

Til højre for køleskabet har den nye indretning fået et garderobeskab som er opdelt i 2 – øverst med bøjlestand og nederst med hylder. På modsatte side er konsol-møblet vokset og det traditionelle varmeapparat er blevet erstattet med det nye TRUMA Vario-Heat som er gemt væk sammen med anden teknik i en af sædekasserne.

Det har givet plads til 2 brede og rummelige skuffer samt et rummeligt skoskab nederst.

Tiltænkt de unge, men helt andre køber!

– Da Action kom til verden i forbindelse med fabrikkens 40-års jubilæum i 2005, var den oprindeligt tiltænkt de unge og eventyrlystne. Men i realiteten er det det voksne publikum som har taget den lille charmør til sig, forklarer Per Højgaard fra Adria Danmark.

Det er med andre ord en udbredt ”dig og mig” campingvogn for dem som gerne vil være mobile og vil opleve verden. Derfor har man også justeret på udstyret således det i højere grad tilgodeser dette segment.

Plads til verdens mindste Sønderjyske kagebord  

En af forbedringerne i vognen er også kommet fra de mange brugere af Action gennem årene.

– Som supplement til det store bord har vi tilføjet et væghængt klapbord imellem sofaerne og det giver plads til kaffekoppen og historiens nok allermindste Sønderjyske kagebord, griner Per Højgaard.

Inspirationen kommer direkte fra brugerne der efterlyste et mindre bord der kun dækkede behovet til når man bare var 2 på tur og derfor ikke har behov for et stort bord. Det kan man så bruge udenfor under solsejlet eller i forteltet.

Plads til cykler foran gaskassen

Chassiset er opjusteret til 1300 kg. totalvægt men kan nedvejes til rundt regnet 1100 kg da egenvægten er på 950-960 kg. Sammen med det er trækstangen blevet forlænget så der er plads til cykelstativ til 2 cykler foran gaskassen.

– Vi er det eneste marked som har fået den nye indretning og vi får kun et begrænset antal inden sommerferien, forklarer Per Højgaard og fortsætter.

– Og kunderne har taget rigtigt godt imod den nye Action, for der er allerede solgt cirka 1/6 del af de vogne vi kommer hjem inden vognene er landet i udstillingslokalerne hos forhandlerne, slutter han.

Adria Action 391 LH har verdenspremiere i Danmark og kommer kun i et begrænset antal inden sommerferien. Vejledende pris inklusive klargøring og nummerplade er 142.980.

Oplev den nye Action 391 LH samt det øvrige Adria program til ACTION WEEKEND den 6-7 april. Find vej og læs mere på www.adria.dk.