VARM SOMMER GAV FLERE CAMPISTER

9. okt. 2018   //  Kategori: Pressemeddelelser sæson 2019

Efter en brandvarm sommer har flere børnefamilier begejstret genopdaget campingferien. Adria tror på familie-fremgang og står klar med et stærkt, udvidet program af køjevogne.

Middelmådige sommerferier i de seneste år, har tvunget solhungrende danskere til soldestinationerne i udlandet, men nu melder flere campingpladser om fremgang på mellem 10-25% i kølvandet på den varme danske sommer og blandt stigningen finder vi mange børnefamilier der, efter mange års fravær, er ved at genopdage campingferien.

– Da det finansielle korthus faldt i 2008 blev det stort set umuligt at låne kongens mønt til forbrugsgoder. Det betød, at salget af køjevogne blev begrænset, og vi mistede mange potentielle campingfamilier til den store rejseindustri, forklarer Per Højgaard fra Adria Danmark.

Når man ikke kunne låne til en campingvogn, kunne man altid skrabe sammen til en standard charterferie og klikke den i kurven.

Derfor var det kun dem med guld på lommen som investerede i en campingvogn i kriseårene og af samme grund blev der primært solgt enkeltsengs-indretninger og egoistvogne i en lang årrække.

– Resultatet af de magre år er også, at der ikke findes mange nyere brugte køjevogne på markedet og det har fået os til at satse mere på familievogne i flere prisklasser de kommende år, forklarer Per Højgaard.

Dermed er en tredjedel af alle indretningerne med køjer i 2019-programmet eller omregnet til antal er der 16 forskellige indretninger at vælge imellem.

Sommer, sol og masser af børnefamilier

Mens solen har skinnet, er de sociale medier også i højere grad flydt over med spørgsmål og svar fra unge familier som enten skulle på camping for første gang eller netop havde købt familiens første vogn.

Til sæson 2019 har Adria skruet op for antallet af køjevogne i flere prisklasser. I indgangsserien ”Aviva” koster en køjevogn fra 134.980,- leveret på gaden, mens den dyreste køjevogn findes i den helårs-optimerede Alpina-serie til en pris på 347.980,- kr.

2 nye spændende køjevogns-indretninger

Blandt nyhederne for sæson 2019 er Adora 673 PK som er påtænkt teenage-familien. Vognen er udstyret med 2 døre og 2 separate afdelinger så teenagerne får masser af privatliv.

I Alpina serien finder vi også en spændende ny køje-indretning der indeholder det bedste fra Alpina’s øvrige program. Den har stort køkken, stor rummelig lounge og så er der plads til familiens yngste i afdelingen bagest i vognen – lige bag forældresoveværelset og badeværelset.

– Vejrguderne må meget gerne være med os igen i 2019, For så tror vi, at vi vil se endnu flere familier med børn på camping. Familier der vil opleve at der findes andet end pakkeferier og at en campingferie sender roen helt ned i maven både hos børn og voksne, slutter Per Højgaard.

I den nye indretning Adora 673 PK er unge-afdelingen er praktisk indrettet med egen udgangsdør. Om dagen er der dømt hygge-hybel med slænge-afdeling, mens der om natten er soveværelse for op til 3 personer.