NYE FORHANDLERE AF AUTOCAMPERE FRA ADRIA

31. okt. 2018   //  Kategori: Pressemeddelelser sæson 2019

Afgiftsnedsættelse og generel stigende interesse for autocampere medfører, at antallet af forhandlere af de 4-hjulede fritidskøretøjer nu stiger igen. For Adria betyder det flere forhandlere og at mærket nu forhandles i Østdanmark igen.

Kunderne kaster i øjeblikket deres kærlighed på en af Adria’s mindste autocamper-serier – TWIN Supreme der til sæson 2019 blandt andet har fået lækkert stort panoramavindue over beboelsesafdelingen i fronten af vognen.

Salget af autocampere er stigende – ikke alene på grund af ændringer i registreringsafgiften, men også fordi flere har fået øjnene op for den frie ferieform.
Det har øget presset på det eksisterende forhandlernet som Adria nu udvider med to forhandlere – en forhandler til at varetage Adria i Østdanmark og en forhandler til at varetage søstermærket Sun Living by Adria i Jylland.

Med Campinggården Slagelse som ny Adria autocamperforhandler er et stort ønske om repræsentation på Sjælland nu gået i opfyldelse. Allerede fra start har forretningen 5 indretninger i udstillingslokalerne og 3 mere er på vej.

Behov for udvidelse af forhandlernetværket

– Med markedets positive udvikling er behovet for at udvide forhandlernetværket steget, så vi er glade for, at vi har fundet en forhandler som både har lysten og evnen til at udvide sortimentet, forklarer salgschef for autocampere Martin Kolst fra Adria Danmark.

Campinggården er i forvejen eksklusiv Adria forhandler, og for dém har den strategiske udvidelse af sortimentet også betydet ansættelse af erfarent personale til området.

Lille model vinder kundernes gunst

En af nyhederne som virkelig trækker publikum til udstillingslokalerne, er den nydesignede Adria TWIN Supreme som hører til VAN-kategorien. Den har – som en stor del af Adria’s øvrige program – fået lækkert panoramavindue ligesom interiøret er forfriskende nyt.

SUN LIVING by Adria til Randers

Et andet af Adria’s 4-hjulede produkter »SUN LIVING by Adria« forhandles fra sæson 2019 hos Kronjyllands Camping Center i Randers. Også her tror man på, at Danskerne for alvor har fået øjnene op for ferieformen.

Hos Kronjyllands Camping Center lander de første udstillingsmodeller i forretningen i starten af det nye år.

Sun Living programmet byder både på traditionelle autocampere, modeller med ekstra sænke-seng, VAN’s og alkovemodeller. Konceptet er »præcis dé basale funktioner og udstyr du har brug for« til attraktiv pris.

Læs mere om Adria’s autocampere og find vej til nærmeste forhandler på www.adria.dk.

 

Billeder:


Adria TWIN Supreme

Sun Living by Adria