TAG DIT YNGLINGS-ORKESTER MED PÅ CAMPINGFERIE!

20. feb. 2018   //  Kategori: Pressemeddelelser sæson 2018

Der kommer hele tiden nye gadgets i campingvognene og en af Adria’s seneste er den smarte Bluetooth Media Controller, som sender din musik fra telefonen ud i vognens højttalere.


Adria’s Bluetooth ”media controller” er standardudstyr på 4 ud af 5 modelserier.

 

Uanset om du danser tango til tonerne af radioavisen, kaster dig rundt på gulvet i en halsbrækkende breakdance til Rasmus Seebach eller ”slår med håret” til Hansi Hinterseer, så er en af Adria’s seneste gadgets sandsynligvis noget du vil sætte pris på.

Kort fortalt sender den nye Bluetooth Media Controller lyden fra din telefon, tablet eller computer ud i campingvognens højttalere.

Er standardudstyr på 4 ud af 5 modelserier

– Fire ud af fem af vores modelserier er udstyret med Bluetooth-modulet, så det er ikke engang noget man skal ud og investere i, forklarer Per Højgaard fra Adria importøren.

Kun Aviva-serien er ikke født med Bluetooth forstærkeren, men til gengæld er den forberedt til nem og hurtig installation. Det betyder, at man kan tilkøbe selve forstærkeren for et beskedent beløb og så er man kørende.

For fuld musik på 10 sekunder!

Bluetooth Media Controlleren er en lille forstærker der er forbundet med campingvognens højttaleranlæg.
Man kan tilslutte PC eller andre lydafspillere via et stik, men de fleste vil nok benytte muligheden for at opkoble sig trådløst via Bluetooth. Det tager kun 30 sekunder og så er der lyd igennem.

– Fra telefonen eller tablet computeren, kan man afspille musik fra en af musiktjenesterne eller man kan afspille radio fra app’en. Sidder man og ser videoklip på Youtube eller nyder en film fra Netflix, kan dette også sendes ud over anlægget. Det er med andre ord noget som de fleste vil kunne drage nytte af, slutter Per Højgaard fra Adria.