OPLEV LUKSUS KAMPAGNE-VOGNE FRA ADRIA TIL SUPREME WEEKEND!

29. sep. 2017   //  Kategori: Pressemeddelelser sæson 2018

Adria sender to velindrettede kampagnemodeller på markedet som er udstyret med endnu mere af det mest eftertragtede luksus-udstyr. Og så er den ene af modellerne endda en helt ny indretning.

 

Igennem de seneste år har Adria slået sin førerposition fast på det danske marked ved at sende nyskabende og solide vogne på markedet med spændende indretninger.

Sæson 2018 er ingen undtagelse, men ud over nye indretninger kommer Adria også med 2 modeller der sendes på markedet som kampagne-modeller udstyret med endnu flere luksus-gadgets.

– Vi har valgt at dele Adria’s fremgang med campisterne ved at sende 2 kampagnevogne på det danske marked hvor man får ekstra meget udstyr for feriepengene, forklarer Per Højgaard fra Adria Danmark.

22.000 kr. ekstra udstyr med i købet
Den kontante besparelse er 22.000 kr. i forhold til normalpris og i beløbet får du både det komfortable ALDE varmesystem samt tagmonteret klimaanlæg. Og dermed burde indeklimaet være sikret.

Herudover har vognene fået opgraderet aksel hvilket betyder, at man kan mere end 400 kg. ”håndbagage” med på campingferien.

To ”nomade” indretninger
De to kampagne-modeller er indretninger i den populære 5-meter klasse hvor de fleste mellemklassebiler kan spændes for.

Adora 502 UL er ny indretning i Adora programmet og en spejlvendt version af den mest solgte Adora-model gennem årene.

Indretningen har enkeltsenge i vognens bagende, der er køkken og badeværelse i midter-sektionen, mens forenden indbyder til hyggeligt samvær i loungen under sky-light panoramavinduet.

Adora 502 UL - Supreme Edition

Adora 502 UL – Supreme Edition

Den anden indretning er Adora 522 UP indrettet med fransk seng og toiletrum i vognens bagende, mens der er køkken og garderobe i vognens midte og igen en lækker lounge med kig til himlen over dig gennem panoramavinduet.

– Vi har valgt netop disse to modeller, fordi størrelsen og indretningerne hører blandt de mest populære i Adria’s program. Og med både ALDE centralvarme og klimaanlæg i pakken er vejret fuldstændigt underordnet – ligegyldigt om turen går til det kolde nord eller varme syd, bebuder Per Højgaard.

Kom til SUPREME WEEKEND 14-15 oktober
Hos landets forhandlere står man klar til at vise kampagnemodellerne frem der i skrivende stund er undervejs fra fabrikken til Danmark.

Adora 522 UP – Supreme Edition

Den 14-15 oktober slår forhandlerne derfor dørene op til SUPREME WEEKEND hvor du kan opleve kampagnemodellerne på allernærmeste hold.

Prisen for kampagnemodellen er 183.980,- kr. uanset hvilken indretning du vælger.

 

» Find vej til nærmeste forhandler her