Panoramavindue: Her får du campingferiens bedste udsigt!

6. mar. 2017   //  Kategori: 2017

Flere Adria campingvogne leveres med det meget populære “Skylight panoramavindue” som giver en luftig og lys følelse inde i vognen.

Adora- og Alpina-serierne samt Altea 4four i Adria’s omfattende program er forsynet med markedets største “Skylight panoramavindue” som giver dig et fantastisk kig til himlen over dig.

Alle modeller – på nær en enkelt Adora-indretning – er forsynet med ovenlysvinduet som standard – det er med andre ord ikke noget du skal til at betale ekstra for. Indbygget er naturligvis også solafskærmning og myggenet så du kan lukke luft ind uden at insekterne invaderer campingvognen.

Ud over Adora og Alpina er den lille Altea 4four også forsynet med sky-light panoramavinduet.

Adria alene på markedet med det store og lysgivende panoramavindue

Panoramavinduet er meget populært blandt campisterne, og flere campister skifter ligefrem deres nyere campingvogne ud for at få det nye vindue. Men så har man også mulighed for at få campingferiens allerbedste udsigt.

Adria sendte de første Adora-modeller med skylight panoramavindue på markedet i sæson 2015 som straks medførte en øget efterspørgsel efter modellen. Året efter meldte Alpina sig under fanerne med samme panoramavindue.

Action “opfandt” panoramavinduet

Men idéen opstod faktisk allerede i 2012 da Adria Action 361 LH blev sendt på markedet med mulighed for at få panoramavindue monteret – et vindue som dog var mindre end det man oplever i Adora og Alpina i dag.

– Der er ingen tvivl om, at de fleste campister er begejstrede for panoramavinduet og det lys, luft og rummelighed vinduet giver, bebuder Per Højgaard fra Adria Danmark. – Men hvem ville ikke også nyde at tilbringe en ferie-aften i siddegruppen og studere aftenhimlen ud gennem panoramavinduet mens man taler om dagens oplevelser?