SMÅ ADRIA’ER MED STORHEDSVANVID!

15. mar. 2016   //  Kategori: 2016

Bare fordi man køber småt behøves man ikke at ”nøjes” – og da slet ikke når man kan få det hele kogt ned på overkommelige 3,6 meter! Stift bekendtskab med de 4 bedste bud på tidens overkommelige rejsevogne.

601_ALTEA_4four_plan_JMF_2885

 

Gennem mange år har rejsevognen »ADRIA ACTION« ligget i top som den bedst sælgende vogn i sin klasse. Opskriften på vognens store succes hedder lav vægt, overkommelig pris, gennemtænkt indretning og masser af luft og rummelighed.

Nu er Adria atter på banen med en rejsevogn – denne gang »ALTEA 4two« som er efterfølger til sidste års jubilæumsnyhed ALTEA 4four – campingvognen du selv kan designe.
ALTEA 4two bygget op om samme indretning som den populære ACTION 361 LH, men er på samme tid forfinet på en række punkter der gør den til et overdådigt alternativ til den storsælgende ACTION.

Campingvogn med storhedsvanvid?altea4four_white_front

Kan en campingvogn få storhedsvanvid? Hvis svaret er ja vil det ganske sikkert være tilfældet med den nye »ALTEA 4two«.

3,64 x 2,17 meter har givet designerne 7,89 kvadratmeter at boltre sig på hvilket svarer til størrelsen på et børneværelse i en traditionel 70’er villa. Ikke meget plads, vil nogen måske mene, men alligevel nok til at indrette en lækker og funktionel campingvogn med både køkken, bad og rummelig siddegruppe.

– Det er lykkedes os at bringe de allerbedste elementer fra hele Adria’s univers ned i denne lille unikke rejsevogn. Hvor ellers finder man en vogn på kun 3,6 meter der både har badeværelse med brus og køkken med stort køleskab, spørger Per Højgaard fra ADRIA DANMARK.

Tr607_ALTEA_4four_detail_kitchen_JMF_2252ods størrelsen virker vognen på ingen måde klemt – nærmere tværtimod. Rummeligheden hentes udefra via det store glastag i vognens front. I dagtimerne lukker vinduet masser af lys ind – man trækker på det nærmeste naturen med ind i vognen. Og om aftenen har man kig til himlen over sig og man kan falde i søvn mens man tæller stjerner.

Køkken og bad identisk med større vogne

Både køkkenet og badeværelset er det samme som findes i større vogne i Adria’s øvrige program. ERGO-badeværelset med 3-2-1 løsningen – 3 funktioner (bad/toilet/vask & opbevaring), i 2 moduler på 1 kvadratmeter.
Og SMARTKITCHEN med det gennemtænkte køkkenmodul hvor arbejdspladsen er samlet yderst på køkkenbordpladen og kogeø og vask er samlet i et rengøringsvenligt modul.
I køkkenet er der også blevet plads til det store Slim-line køleskab på 145 L, så det er slut med at bukke sig efter mad og drikkevarerne.

Pendant til den populære Adria Actionam_2015_caravans_Action_401_ACTION_361_PD_image_interior_4BC1215

Den nye ALTEA 4two kunne frygtes at stjæle campisterne fra den populære ACTION, men sådan forholder det sig ikke.

– ACTION-serien er fortsat meget populær. Ja den har nærmest opnået kult-status blandt campisterne, der har dannet klub og nu også navngiver deres ACTION campingvogne. Herudover er der også vægten og selve designet til forskel på de 2 smarte rejsevogne, så vi er overbeviste på, at der er kunder nok til begge typer vogne, slutter Per Højgaard.

 

ADRIA ACTION vs ALTEA 4two / 4four

Microsoft Word - 2016-03-LILLE OG OVERDÅDIG