POPULÆR ADRIA CAMPINGVOGN OPNÅR KULTSTATUS!

15. mar. 2016   //  Kategori: Pressemeddelelser sæson 2016

RUMLEPOT… BØNNEN… SKRUBSAKKEN… Den ikoniske ADRIA ACTION har så meget personlighed, at den har op­nået nærmest kult-status og bliver navngivet af ejerne. Nu er en række campister gået sammen i en klub forbeholdt ejere af charmøren og det andet træf står lige for døren.

IMG_2817

Gennem mange år har rejsevognen »ADRIA ACTION« ligget helt i top som den bedst sælgende vogn i sin klasse. Opskriften på vognens store succes hedder lav vægt, overkommelig pris, gennemtænkt indretning og masser af luft og rummelighed.

Ud over dette har vognen sit helt eget ”look” eller personlighed om man vil. Og det ses nu tydeligt på Facebook hvor aktive campister og ejere af Action campingvogne har oprettet en interessegruppe med mere end 150 medlemmer i skrivende stund.

am_2016_caravans_Action_401_ACTION_361_PD_image_interior_Img6061-Edit

– Vi er imponerede over den kærlighed og ildhu vi oplever omkring Action campingvognen. At familierne ligefrem tager vognen ind som en del af familien og navngiver den synes vi fortæller meget godt, at denne vogn er noget helt specielt, forklarer Per Højgaard fra ADRIA DANMARK.

Importøren kender til mere end 20 forskellige og mere eller mindre opfindsomme navne, f.eks. Donald, Spirrevippen, Trille, Bønnen, Bette røv og mange flere.

IMG_2799MERE END 10 ÅR PÅ BAGEN

Historien om ADRIA ACTION rækker mere end 10 år tilbage hvor vognen blev sendt på markedet i forbindelse med fabrikkens 40-års jubilæum. Det umiddelbare salg og interesse for vognen var flot men aftog efter et par år.

Først da indretningen med panoramavindue ramte forretningerne i 2010 eksploderede salget, og i dag sælges der i omegnen af 100 stk. om året hvilket i dag svarer til ca. 4,5% af det samlede salg i Danmark.

ADRIA ACTION GRUPPEN PÅ FACEBOOK

Kærligheden til ACTION-campingvognen kan nu også føles på nutidens gadespejl – den sociale side Facebook. Her deler mere end 150 campister erfaringer om og med deres egen Action på gruppen ”Adria Action Gruppen”.

Seneste initiativ på gruppen er gruppens andet træf som afholdes i dagene 8-10 april på Bøsøre Strand Camping.

IMG_2822Første træf blev afholdt i efteråret på Faldsled Camping hvor 23 ACTION campingvogne var samlet til hyggeligt samvær med deres familier.

OM ADRIA ACTION GRUPPEN:

Det er gratis at være/blive medlem og der stilles ikke specielle krav til hverken campister eller køretøj. På gruppens side på Facebook deles der erfaringer – hvis man f.eks. har fået en knippelgod idé som andre kan nyde godt af. Og så afholdes der træf hvor man hygger – typisk over en weekend.

SÅDAN FINDER DU GRUPPEN:

Søg på ADRIA ACTION GRUPPEN i søgefeltet på Facebook. Det er en lukket gruppe, men det koster ikke noget at blive medlem ligesom der heller ikke følger forpligtelser med – det er en interessegruppe.

» Find ADRIA ACTION Gruppen på Facebook her

 

KENDTE KÆLENAVNE:

Den lille Bolle… Donald… Bønnen… Skrubsakken… Trunte… Smølfen… Sneglehuset… Simple living… Spirrevippen… Bumle… Trille… Mumrik… Smut… Bette røv… Miss Holiday… Sneglen… Lillegul… PS… Ole Brum… Tulle… Snyggling… Pumpkin…