Rundt om 2016-modelprogrammet

9. sep. 2015   //  Kategori: 2016

Kom med en tur rundt omkring Adria 2016-programmet der byder på både nyt design, nye indretninger, innovativ ny konstruktion, ny lille rejsevogn og meget mere.

01

Adria’s svar på den ultimative helårsvogn – Alpina-serien – har gennemgået en større forvandling til sæson 2016. Møblementet er nyudviklet, det er stilrent, moderne og i høj kvalitet.
Alpina-serien byder også på nye indretninger hvor 2 af dem giver det bedste fra alle verdner – stort køkken, stor stue / lounge, stort soveværelse med friststående seng og stort badeværelse.

Hele serien er også blevet udstyret med Bluetooth Controller der giver dig mulighed for at afspille det musik du har på din smartphone eller tablet – uden at skulle tilslutte den med kabel. Den smarte gadget er standard i alle Alpina-modeller.

Alpina_753 UP_JMF_8674-Edit

I de største indretninger (de dobbeltakslede) får man også Alde Smart Control med i pakken – fjernbetjening af varmeanlægget fra din smartphone så din campingvogn er varm når du når frem på pladsen.

En anden ny innovation er Adria’s Comprex-konstruktion som for første gang er anvendt på en campingvogn. Det er en kombination af træ, isoleringsmaterialer og forseglingsklodser som tilsammen giver en af markedets bedste konstruktioner.

Comprex

På samme tid har man valgt at udvide tæthedssikringsordningen fra 5 til 7 år på alle serier bort set fra Aviva.

Altea 4two er en ny lille rejsevogn som følger i kølvandet på sidste års store jubilæumsnyhed – den farvestråelende Altea 4four. Her får man en lille campingvogn på 3,6 meter i en populær indretning taget fra den charmerende Action, og som indeholder det bedste fra Adria’s hånd. Glasfiberkonstruktion, ERGO-badeværelse, Smart-Kitchen med 142 L slimline køleskab og siddegruppe under sky-light ovenlysvinduet.

Vognen er skabt til parret der ønsker en overkommelig vogn, men med de samme funktioner som i en større campingvogn. Og så kan siddegruppen i Altea 4two også reddes ned til en XL-seng med plads til 3 personer.

am_2016_caravans_Adora_116_ADORA_613_PK_children's_corner_JMF_1102

I den populære Adora-serie er der kommet en ny køjevogns-indretning til – Adora 613 PK. Specielt for modellen er, at børnene har deres helt egen afdeling bagest i vognen, med 3 køjer, garderobe og hyggelig hjørnesiddegruppe.

8_ALTEA_542_PK_SILVER_50_Y_interior_4BC3382

Udstyrslisten på Altea-serien er også vokset og omfatter nu både elektrisk gulvvarme og elevationssengebund. Og så har serien fået nyt tekstildesign.

På resten af programmet er der foretaget småjusteringer – Action-modeller produceret i sidste halvår af 2015 får nu skørteskinne under vognen – et længe ventet ønske fra campister som sætter fortelt på den lille charmør. Og i Aviva-serien er den største køjevogn – Aviva 563 PT – nu også udstyret med Trumavent blæsevarme mens alle modeller har fået nyt tekstildesign.

Under tilnavnet SILVER COLLECTION har Adria også sat 3 modeller i produktion med eksklusivt ydre og endnu mere standardudstyr. En indretning i Adora-serien er udstyret med Aircondition, ALDE centralvarme samt eksklusivt sølvfarvet ydre. Også to indretninger i Altea har fået aircondition på taget og er blevet suppleret op med pyntepuder og plaid samt det eksklusive sølvfarvede ydre.

Adora_522_view_2

Og priserne på SILVER COLLECTION har i anledningen af Adria-fabrikkens 50-års jubilæum også fået en overhaling – Man får mellem udstyr for mellem 24.000 og 38.500 med for en beskeden merpris.