PREMIEREWEEKEND hos Adria-forhandlere i weekenden

11. sep. 2015   //  Kategori: 2016

I den kommende weekend afholder landets Adria forhandlere PREMIEREWEEKEND hvor de første af mange Adria-nyheder for sæson 2016 kan ses i udstillingslokalerne.

01

I weekenden den 19. & 20. september slår landets Adria-forhandlere dørene op for at vise de første spændende nyheder frem fra det Slovenske succesmærke.

Blandt de største nyheder er Adria’s serie af helårsvogne – Alpina – som har fået en komplet forvandling til sæson 2016.

– Alpina-serien er Adria’s bud på en moderne og funktionel vintervogn som har fået hent nyt design, nyt stilfuldt møblement, flere nye indretninger og så er der kommet nye spændende ”gadgets” til, forklarer Per Højgaard fra ADRIA DANMARK.

Blandt det nye udstyr er en Bluetooth controller der overfører din musik eller radio fra smartphone eller tablet til vognens lydsystem.

ComprexDer er også ændret i vognens konstruktion – både i det skjulte med Comprex-konstruktionen – men også synligt, blandt andet under bunden, der nu også er i glasfiber.

– Allerede nu kan du se Alpina-indretninger hos nogle af forhandlerne, men der kommer endnu flere til i løbet af efteråret, bebuder Per Højgaard fra ADRIA DANMARK.

Ny lækker Adora til børnefamilien
I den mest solgte serie – Adora – er der også kommet flere nye og spændende tiltag.

En af de mest populære indretninger – 522 UP – er på markedet i en jubilæumsudgavet med ekstra udstyr og til nedsat pris.

Tagmonteret aircondition og ALDE centralvarme er med i den sølvfarvede jubilæumsudgave som går ved tilnavnet SILVER COLLECTION, og prisen for udstyret er nærmest ubegribelig lav.

I samme serie er der kommet en nye lækker indretning til børnefamilien med separat børneafdeling med hjørnesofa/legehjørne samt køjer. Adora 613 PK kan allerede nu ses hos de fleste forhandlere.

Pakken af standardudstyr i Altea-serien er blevet forøget med elevations-sengebund og elektrisk gulvvarme. Og så er der også kommet nyt og smart tekstildesign i hele serien.

Også i Altea-serien er der jubilæumsmodeller at finde – 492 LU er vognen til parret og 542 PK til familien. Her får man en vogn som er suppleret op med både alu-fælge, sølv-eksteriør, aircondition og puder/plaid.

Kig forbi din nærmeste forhandler og tjek nogle af de første nyheder fra Adria i weekenden den 19. & 20. september – du finder nærmeste forhandler på www.adria.dk.