Den STØRSTE nyhed fra Adria nogensinde!

12. aug. 2015   //  Kategori: 2016

Så bliver det ikke meget større! Adria Alpina er gennemgående forvandlet og forfinet, der er kommet nye indretninger til. Dermed er Alpina-serien den største nyhed i Adria programmet for sæson 2016. Men det er ikke nok – der er nemlig flere store nyheder inden for Alpina.

01

Den største nyhed ud over at Alpina nu går ind i 2. generation med et forførende lækkert design som kan få selv den mest garvede fremtidsforsker til at se måbende til.

Men det er ikke det eneste. Største nyhed er også en helt ny indretning – Alpina 903 HT – der med sine 9 meters indvendig længde, er den største serieproducerede campingvogn fra Adria’s hånd nogensinde!

05

– Vi er slet ikke i tvivl om, at den nye 9-meter Alpina vil tiltrække mange fastliggeres opmærksomhed. Hvem ville ikke gerne kunne sætte sig ind i knap 21 kvadratmeter stort luksushjem på hjul hvor alt er overdådigt, spørger Per Højgaard fra Adria Danmark?

03

Og alt ER stort. Stort lækkert hjørnekøkken i vognens front med både gasbageovn, Smart-kitchen køkkenmodul, størt køleskab og fryser. Og så står man og tilbereder måltiderne som under åben himmel da køkkenet omsluttes af det store sky-light ovenlysvindue. Lækkert!

09

06

Siddegruppen er også et kapitel for sig. To lækre sofaer – en “hjørnesofa” og en overforstående sofa, giver den helt rette og hyggelige “lounge-stemning”. Læg mærke til de eksklusive nakkestøtter i formspændt træ.

05

Få skridt længere nede i vognen træder man ind i børnenes egen afdeling som består af 2 køjesenge og overfor børnenes egen hyggelige siddegruppe hvor de kan slå sig løs. Har man venner med på camping, kan skabet over siddegruppen omdannes til en ekstra køje, og siddegruppen kan reddes ned. Altså plads til 4 poder ad gangen.

04

02

Endnu længere tilbage i vognen findes forældresoveværelset som har fået tværstillet og fritstående dobbeltseng.

10

Bagest i vognen er vognens store badeværelse i hele vognens bredde. Det betyder, at der er blevet plads til separat bruseniche, toilet samt vaske-arrangement med spejle og opbevaring.

Alpina_753 UP_JMF_8674-Edit

For tekniknørderne er der også lækre nye “gadgets” i Alpina. Alle indretninger i serien har nemlig fået Bluetooth-controller der giver mulighed for at streame musik og radio fra smartphone eller tablets.

I indretninger over 7 meters længde er der også kommet ALDE Smart Control til. Her bruger man sin smartphone som fjernbetjening til varmeanlægget hvor man kan tænde eller indstille varmen  inden man ankommer til campingpladsen. Smart!

– Adria fabrikken begynder at serieproducere den store vogn i midten af oktober og det betyder, at vi kan fremvise den hos mange af landets forhandlere i starten af november måned, slutter Per Højgaard fra ADRIA DANMARK.

FAKTA:

2016 Alpina 903 HT

  • Indvendig længde: 9 meter
  • Indvendig bredde: 2,3 meter
  • Teltskinne A-mål: 1.355
  • Oprindelig vejl. pris: kr. 314.980,-
  • Korrigeret vejl. pris pr. 1/1 2016: kr. 316.980,- (p.g.a. udvidelse med slide-out seng)
  • Tillæg for læder: kr. +12.000,-
  • Kommer til landet: November 2015