ADRIA SILVER COLLECTION

15. jul. 2015   //  Kategori: 2016

ALDRIG FØR HAR DU FÅET SÅ MEGET MERE ADRIA CAMPINGVOGN FOR FERIEPENGENE!

Tre kampagne modeller – to i Altea-serien og én i Adora. Alle klædt på til tænderne med endnu mere udstyr end nogensinde før. Faktisk så godt udstyret, at du får mellem 24.000 kr. og 38.500 kr. ekstraudstyr med i prisen.

ALTEA 492 LU SILVER COLLECTION8_ALTEA_542_PK_SILVER_50_Y_interior_4BC3382
Den mindste af kampagnemodellerne er den populære enkeltsengs-indretning i ALTEA 492 LU der lige akkurat holder sig under 5 meters indvendig længde.
Modellen er indrettet med dejlig rundsiddegruppe i vognens front, køkken og bad midt i vognen, og soveværelse med 2 enkeltsenge samt sengeudtræk så du kan forvandle enkeltsengene til en stor king-size dobbeltseng.

Egenvægt på cirka 1.130 kg. og totalvægt på 1.500 kg. giver dig 370 kg. at gøre godt med, når der skal fyldes udstyr på og i vognen.

Blandt udstyret som er nyt i ALTEA-serien finder komfortudstyr som elevations hovedgærde i forældresengen samt elektrisk gulvvarme.

Prisforskellen mellem en standard Altea 492 LU og SILVER COLLECTION er beskedne 4.000 kr. og for det får du
tagmonteret aircondition, der kan holde vognen kold på de varmeste dage. Og så er der tilføjet hygge inde i vognen i form af plaid og pyntepuder mens alu-fælge og sølvfarvede i-shape dele er med til at give vognen et eksklusivt look udefra.

Vejledende pris er kr. 131.980,- ekskl. leveringsomkostninger.

ALTEA 542 PK SILVER COLLECTION4_ALTEA_542_PK_SILVER_50_Y_side_front_BC3373
ALTEA 542 PK er den rummelige køjevogn på 5,4 meter indvendig længde og med plads til mor, far og 2 børn.
I vognens bagende finder du 2 svær-stående køjer sammen med et lille garderobeskab. I vognens bagende er badeværelset også placeret sammen med køkkenet og lige overfor en hyggelig dinette mens vognens forende huser forældresoveværelset.

Egenvægt på cirka 1.210 kg. og totalvægt på 1.500 kg. giver en lasteevne på 290 kg. til udstyr og nips.

Igen er prisforskellen mellem en standard-model og Silver Collection kun på 4.000 kr. og for den beskedne merpris får du Aircondition, plaid og pyntepuder samt alufælge og sølvfarvede i-shape dele på eksteriør-siden.

Vejledende pris er kr. 138.980,- ekskl. leveringsomkostninger.

ADORA 522 UP SILVER COLLECTIONAdora_522_view_2
Adora-serien er I forvejen født med en del af det udstyr som Altea-kampagnemodellen byder på i Silver Collection – blandt andet alu-fælge, gulvvarme, elevationssengebund og meget mere.

Indretningen Adora 522 UP hører blandt de mest populære indretninger med lækker rundsiddegruppe i vognens forende – endda med kig til himlen via sky-light ovenlysvinduet. Køkken og garderobe i vognens midte, samt soveværelse med fransk seng og bad i vognens bagende.

I Silver Collection udgaven får man både tagmonteret aircondition og ALDE centralvarmeanlæg med i prisen. Herudover er der emhætte i køkkenet samt 12 volt ladesystem og batteriboks. Også Adora 522 UP Silver Collection er – som navnet afslører – med sølvfarvede i-shape eksteriør, hvilket giver et meget eksklusivt look.

Egenvægt på cirka 1.265 kg. og totalvægt på 1.700 kg. giver en imponerende lasteevne på 435 kg.

Prisforskellen mellem en standard-model og Silver Collection på 10.000 kr. og for den merpris får du Aircondition, ALDE centralvarmeanlæg, emhætte over kogeø i køkkenet, batteriboks og lader til 12v-system samt sølvfarvede i-shape dele på eksteriøret.

Vejledende pris er kr. 169.980,- ekskl. leveringsomkostninger.

SE SILVER COLLECTION HOS FORHANDLEREN I LØBET AF SENSOMMEREN
Der er kommet få eksemplarer til Danmark som allerede nu kan opleves hos nogle af landets ADRIA-forhandlere, men først i løbet af sensommeren vil alle forhandlere kunne fremvise modellerne.