ØGET FORSPRING TIL ADRIA MED NY ALPINA!

3. jun. 2015   //  Kategori: Pressemeddelelser sæson 2016

Design-teamet på Europas mest innovative caravan-fabrik har gjort det igen! De skyder 2016-sæsonen i gang med et mesterstykke af en campingvogn. Dermed sættes der tykke streger under, hvorfor ADRIA er nummer ét – ikke bare i Danmark, men i en lang række europæiske lande.

Alpina_753 UP_JMF_8660-Edit

Værsgo’… Her er den endelig! Campingvognen de fleste campister drømmer om og har gået og sukket efter i alle kriseårene hvor de fleste producenter har skruet ned for udviklings-blusset.
Den nye Alpina er banebrydende ny i sit design… Den har fået fuldstændig nyt møblement… Masser af lækre og eksklusive detaljer… Og så er den – som altid – fyldt til bristepunktet med udstyr fra fødslen…

Alpina_753 UP_JMF_8669-Edit-EditSTØRSTE NYHED FRA ADRIA I JUBILÆUMSÅRET
Den nye Alpina bliver på samme tid den største nyhed man kommer til at se fra den innovative slovenske producent i denne sæson. Og der er virkelig lagt i kakkelovnen set i det designmæssige perspektiv.

– Både i det skjulte samt ude og inde er Alpina gennemgribende ny, fortæller Per Højgaard fra ADRIA DANMARK. Udvendigt dominerer ”Sky-light” ovenlysvinduet i vognens front og lader lyset strømme ind i den eksklusive vogn. En løsning som er hentet i Adora-serien for sæson 2015 og som har taget danskerne med storm.

Der er kommet helt nyt møblement til og masser af lækre indirekte og stemningsfyldte lysdetaljer. De er med til at sætte den hyggelige stemning når feriedagen går på hæld og dagens indtryk snakkes igennem over varm kakao, eller et glas rødvin under sky-light vinduet med udsigt til aftenhimlen.

Alpina 663 HT_4BC4516-EditDET NÆRMESTE DU KAN KOMME EN LIEBHAVERCAMPINGVOGN!
Overalt finder man detaljer som giver det ekstra touch som man ellers kun oplever på et 5-stjernet luksushotel eller i en liebhaverbolig.
– Siddegruppen og sengerammer er eksklusivt beklædt med tekstil ligesom væggen i soveværelset er opbygget i bedste luksus-stil som en luksuriøs sengegavl med stof og chrom-detaljer uddyber Per Højgaard fra den danske ADRIA importør.
Og så er nakkestøtterne i siddegruppen udført i formspændt ædeltræ og er stilrent beklædt med tekstil.

BLUETOOTH MUSIK OG FJERNBETJENT VARMEANLÆG
På mange måder går Alpina også teknologisk ind i en ny æra. Dels er der USB-stik til opladning af f.eks. mobiltelefoner, og dels er der kommet nye og spændende gadgets til.

Alpina_753 UP_JMF_8674-EditALDE Smart Control er standard i de dobbelt-akslede Alpina’er – vogne som typisk benyttes af fastliggere. Med Smart Control kan du fjernbetjene dit ALDE varmeanlæg fra din smartphone så vognen er varm når du ankommer til pladsen.

En anden ny gadget i Alpina er en Bluetooth-media controller som du kobler din smartphone eller tablet op mod. Herefter kan du ”streame” din musik fra telefonen eller høre online-radio m.m.

NYE INDRETNINGER
Med de mange fornyelser kommer også nye indretninger mens andre indretninger udgår.

Flere af de nye indretninger er kommet til på baggrund af forslag fra den Danske importør, blandt andet den største vogn i serien – en 9-meter køjevogn. Her får man både stort køkken, stort badeværelse, stor siddegruppe, stor børneafdeling med separat børneafdeling og meget mere.
Men også i 6,6 meter klassen er der kommet en ny og spændende indretning til hvor det efterspurgte store køkken er en realitet.

Se Alpina hos forhandleren i slutningen af Juli
Allerede fra slutningen af Juli kan du opleve den nye Alpina hos mange af de danske forhandlere. Priser og specifikationer på Alpina-programmet offentliggøres sammen med hjemkomsten af vognene til Danmark.

 


BILLEDER

Klik for at se billedet i fuld opløsning ELLER højreklik på linket og vælg “Gem billede som…”  for at gemme.