ADRIA tyvstarter 2016-sæson med “Hul-i-hovedet” priser!

13. maj. 2015   //  Kategori: Pressemeddelelser sæson 2016

Selv om Adria er proppet med udstyr fra fødslen, tyvstarter man allerede nu næste års sæson med hele 3 nyheder der kan få selv den allermest udstyrsglade campist til at savle. Og prisen – den er nærmest hul i hovedet!

8_ALTEA_542_PK_SILVER_50_Y_interior_4BC3382

Tyvstart! I forbindelse med Adria fabrikkens 50-års jubilæum, sender Adria allerede nu de første 2016-nyheder i handlen under navnet ”Silver edition”.
Det er blevet til 3 forskellige kampagne-modeller – to i Altea-serien og en i Adora-serien som alle kan kendes på det sølvfarvet ydre.

Kigger man ind i vognene vil man opdage, at der er kommet endnu mere udstyr til på trods af, at Adria allerede hører til de bedst standardudstyrede vogne på markedet.

Altea med gulvvarme og aircondition4_ALTEA_542_PK_SILVER_50_Y_side_front_BC3373
Altea serien byder på 2 kampagnemodeller – egoistvognen Altea 492 LU med enkeltsenge og rundsiddegruppe samt køjevognen Altea 542 PK med fast dobbeltseng og 2 køjer.

– Vi har puttet endnu mere udstyr i de nye kampagnemodeller – blandt andet tagmonteret aircondition fra Dometic, smarte alufælge der matcher det sølvfarvede ydre mens vognen også har fået puder, plaid, elektrisk gulvvarme og elevationssengebunde.

Alt dette udstyr til trods forventes prisen kun at stige med beskedne 5.000 kr. i forhold til den pris vi kender i dag. Med andre ord et rigtigt godt tilbud!

Adora med centralvarme og aircondition
I Adora-serien finder man indretningen Adora 522 UP blandt kampagne¬modellerne – indrettet med dejlig dobbeltseng og lys og lækker rundsiddegruppe. Modellen hører blandt de bedst sælgende i Adora-serien.

Med ”SilAdora_522_view_2ver edition” kampagnemodellen får man det populære ALDE centralvarmesystem som forsyner vognen med behagelig varme via det vandbårne system. Sammen med dette følger også batteriboks og lader således det eneste du skal gøre for at være uafhængig af strøm, er at isætte batteri i vognen.
På taget er også monteret Dometic aircondition så du kan holde temperaturen nede på de allervarmeste dage.

Begrænset antal
– Jubilæumsmodellerne produceres i et begrænset antal, så man skal ikke vente for længe hvis man vil have fat i en af de lækre vogne, slutter Per Højgaard fra ADRIA DANMARK.

Selv om man både får ALDE centralvarme og aircondition m.m., forventes prisen kun at stige med ca. 10.000 kr.

Kampagnemodellerne kan allerede nu bestilles hos forhandlerne med mulighed for levering af flere af modellerne allerede i den sidste halvdel af juli.

 


BILLEDER