Første billeder af en verdenspremiere!

4. feb. 2015   //  Kategori: 2015

Så er den landet på dansk jord! Den mest banebrydende ændring på Danmarks mest populære rejsevogn er en realitet – se video og billeder her.

01
Den nye Adria Adora 482 LU er ikke mindre end en verdenspremiere som for første gang kan opleves på Ferie for Alle i Herning.

Indretningen er velkendt – og så alligevel ikke. For hvor køkkenet tidligere var udstyret med lille køleskab og et begrænset antal skuffer, er køkkenet nu helt ændret – med skuffer, skabe og en udtræksløsning til kolonial-varer. Og allervigtigst – vognen har fået nyt stort slim-fit køleskab på 142 liter.

02

Det smalle køleskabet er på 142 liter inklusive frostboks og med flere hylder samt en stor skuffe i skabets bund til drikkevarer.

06

I køkkenet er den plads det lille køleskab tidligere optog erstattet af både skuffer, udtræksløsning og et skab. Overskabene er blevet 2 delt således der er lettere adgang til opbevaring.

04

Smart Kitchen løsningen har 3 gode blus som på billedet er gemt under glaslåget. Den gennemtænkte indretning gør, at man har arbejdspladsen på den foreste del af køkkenet. Vasken kan dækkes af med et kombineret skærebræt/bordudvidelse.

07

I soveværelset kan man løfte hovedgærdet og nyde en god bog eller se TV. Sky-light vinduet giver masser af lys og kig til stjernerne. Hvis man ønsker det, kan der trækkes en ekstra sengebund ud fra møblet mellem sengene således man får en king-size seng.

08

TV’et monteres på den loftshængte løsning mellem soveværelse og badeværelse/køkken. Det smarte system kan drejes og vinkles så du både kan dreje TV’et mod opholdsafdelingen eller mod soveværelset.

layout

FAKTA

NAVN: Adora 482 LU
EGENVÆGT: ca. 1.150 kg.
TOTALVÆGT: 1.500 kg.

A-MÅL: 946 cm
SOVEPLADSER: 2
OPREDNING: 3

INDVENDIG HØJDE: 1,95 m
INDVENDIG BREDDE: 2,17 mINDVENDIG LÆNGDE: 4,88 m

UDVENDIG HØJDE: 2,58 m
UDVENDIG BREDDE: 2,30 m
UDVENDIG LÆNGDE: 6,97 m

VEJLEDENDE PRIS:
149.980,- kr. ekskl. klargøringsomkostninger