Autocamper hvor pris og kvalitet ikke hænger sammen?

11. feb. 2015   //  Kategori: Pressemeddelelser sæson 2015

Sun Living autocampere er ikke et produkt man skal kimse ad, for her er det gamle ordsprog om, at ”pris og kvalitet hænger sammen” helt malplaceret! Det er nemlig ADRIA der står bag mærket og dermed er garant for den velkendte høje kvalitet.

SunLiving-beach

Sun Living mærket har været på det danske marked i en årrække, og siden forhandlingen blev overtaget af PB Autocamper ved Allingåbro har salget for alvor taget fart.

– Efter et par år i vores butik er kunderne ved at få øjnene op for Sun Living kvaliteterne, forklarer Peter Borup fra PB Autocamper. Lidt frækt sagt får man jo faktisk et ADRIA produkt til yderst konkurrencedygtig pris, forklarer han.

Fuldblods ADRIA under overfladen300_M_46SP_Interior_RearPlan
Når forhandleren siger sådan skyldes det, at selv om der står Sun Living på siden af vognen, er det ikke nogen hemmelighed at det er Europas 3 største producent Adria der står bag mærket. Og det er da også et ADRIA produkt udi mange detaljer.

Største forskel er mellem mærkerne er, at man på Sun Living-programmet har et begrænset antal indretninger at vælge imellem ligesom tilvalgsmulighederne er færre end på ADRIA-programmet.

– På Sun Living har man udvalgt det mest populære ekstraudstyr fra ADRIA-programmet som f.eks. gulvvarme, LED indirekte belysning, panoramavindue over førerkabinen m.m. Med færre valgmuligheder bliver opbygningen af autocamperen mindre kompliceret, hurtigere at producere og det afspejles i autocamperens pris, forklarer Per Højgaard fra den danske importør ADRIA DANMARK.

Kun populære modeller i programmet
Filosofien om at holde Sun Living på et basalt niveau ses også i selve modelprogrammet der består af de mest populære indretninger og modeller fra ADRIA.251_S42DF_BedClosets

Forskellige modelgrupper dækker forskellige personers behov: ”Delintegreret” autocamper til parret der rejser sammen, ”Cross Over” serien til familien og den kompakte ”Van” serie igen til parret der vil udforske verden. Herudover findes også en ”Alkove” serie som dog primært købes af firmaer med udleje for øje.

Hvor der konstruktions- og kvalitetsmæssigt ikke er store forskelle mellem ADRIA og Sun Living, er der derimod designmæssige forskelle.

– Sun Living møblementet er holdt i lyse og friske nuancer så man føler sig godt tilpas indendøre. Designet er langtidsholdbart – det er udbredt skandinavisk og falder derfor i de fleste danskeres smag, påstår Per Højgaard.

Man kan vælge mellem 4 forskellige møbelstoffer i flot 2-farvet design. Så uanset om man er til det afdæmpede og klassiske eller om man er til ”pangfarver” er der muligheder i Sun Living programmet.

Oplev Sun Living hos PB Autocamper i hal K på Ferie for Alle i Herning den 20.-22. februar, eller læs mere på www.sun-living.com.

 


BILLEDER OG TEKST