Adria større på Ferie for Alle end nogensinde før!

13. feb. 2015   //  Kategori: 2015

Når Danmarks største campingmesse slår dørene op i dagene 20-22 februar, er det med den største Adria-stand på messen nogensinde. Mere end 1.000 kvadratmeter danner ramme om hele 24 stk. 2015-nyheder fra ADRIA – heriblandt en vaskeægte verdensnyhed!

Tag en almindelig parcelhus-grund og læg halvdelen af naboens grund til. Så meget plads har ADRIA at boltre sig på ved dette års camping- & feriemesse Ferie for Alle i Herning. Det bliver dermed den største Adria-stand i Herning nogensinde!

– Udvidelsen på mere end 350 kvadratmeter gør, at vi kan udstille et mere bredt udvalg af campingvogne. Tidligere var der typisk 17-18 vogne at gå på opdagelse i, men i år er tallet vokset til 24, forklarer Per Højgaard fra Adria Danmark.

1caravan

Adria’s førstefødte årgang 1065 med på udstillingen!
Blandt de udstillede vogne er også en af de allerførste ADRIA’er der nogensinde er blevet produceret. Helt præcist er det vogn nummer 7 der er rullet ud fra de spartanske produktionslokaler i 1965.

– Publikum kan komme helt tæt på og få et kig ind i den midaldrende dame ”Adria 375” – en ganske sjov og tankevækkende oplevelse når man efterfølgende træder ind i en af 2015-modellerne, bedyrer Per Højgaard. Man kan virkelig fornemme udviklingen gennem de seneste 50 år.

Den første ADRIA model 375 blev efter pro¬duktionen i 1965 eksporteret til vores nabo¬land Sverige hvor den kom på campingud¬stilling. Det var startskuddet for Adria og første gang et større publikum kunne opleve mærket der siden da har udviklet sig eksplosivt, og i dag hører i top 3 over producenter af fritidskøretøjer.

Oplev ”Danskernes darling” indpakket i en vaskeægte verdenspremiere!
Den 20.-22. februar er der god grund til at lægge vejen forbi MCH Messecenter Herning. På Adria standen er 24 nye vogne udstillet – heriblandt den publikumsroste Adora serie der har fået helt nyt liv til sæson 2015.

104_ADORA_522_UP_U_sitting_group_4BC6387_FIELD– Specielt det store ”sky-light” ovenlysvindue har fået campisterne til at kigge ekstra meget på Adria-mærket. Du får så både dagslys og naturen med indenfor i campingvognen, og det giver en ophøjet ro – noget som vi campister sætter stor pris på når vi er på campingferie, forklarer Per Højgaard.

Serien har også fået helt nyt møblement, nyt køkken med stort slim-line køleskab, og badeværelset er også ADRIA’s eget 3-2-1 ”ERGO” bad – 3 funktioner i 2 moduler på 1 kvadratmeter.

Ud over Adora-serien er Jubilæums-modellen Altea 4four også at finde i 3 forskellige varianter. Her får man 3,6 meter campingvogn effektivt udnyttet og fyldt med den nyeste teknologi.

Resten af modelprogrammet er også repræsenteret lige fra det største og ypperste i Alpina-serien, f.eks. modellen 743 HT med enormt meget plads. Eller design-ikonet Astella hvor alle de lækre og eksklusive detaljer bare skal opleves. Altea-serien hvor man får meget campingvogn for under 130.000 kr. eller den charmerende Action som har taget danskerne med storm de senere år.
Adria-programmets billigste vogn – Aviva 390 PS er naturligvis også at finde – kun 98.980 kr. for en rejsevogn der kan trækkes af de fleste biler – også de mindre.

Der er med andre ord masser af grund til at lægge vejen forbi Herning i weekenden den 20-22 februar – find kørselsvejledning, parkeringsoplysninger og meget mere her.

 


BILLEDER OG TEKST