Forærer miniferier til nye Adria-ejere!

1. dec. 2014   //  Kategori: Pressemeddelelser sæson 2015

Selv om julen står for døren, er dét ikke grunden til, at Adria forærer 12 miniferier på lækre danske campingpladser til nye ejere af en Adria campingvogn. Man mener, at campisterne skal have den bedst mulige start med deres nye campingvogn.

06

Alle som køber en ny Adria årgang 2015 kan se frem til en glædelig overraskelse i form af et miniferiekatalog med 12 miniferier som man kan prøve den nye campingvogn af på. Og i forbindelse med Adria’s 50-års jubilæumsår kan man også komme på camping i Adria’s hjemland Slovenien til halv pris.

Camping – indbegrebet af den ultimative frihed
Ingen anden ferieform kan dét som en campingferie kan. Nuvel, man kan sagtens komme ned under sydens sol sammen med 150 andre solhungrende danskere i samme charterfly – og tage på de samme pakke-udflugter købt i hotellets foyer. Det er dejligt, men det er bare ikke ”ægte” og typisk et forvrænget billede af det pågældende land.

På campingturen er du derimod din egen rejsearrangør, turguide, kok, underholdning og meget mere. Du finder selv de autentiske egne af det land du besøger – langt væk fra turist-fælderne med kommercielt skabte udflugter.

Masser af hjælp at hente på nettet
– Når man er afsted på egen hånd, kommer man væk fra det polerede glansbillede som en charterferier oftest er bygget op omkring og kommer ud og ser landet som det rigtigt er. Og med campingvognen på krogen kan man frit bevæge sig fra område til område når man har lyst og behov for nye oplevelser, forklarer Per Højgaard fra ADRIA DANMARK.

Campingferie i Danmark når vejret artersig - så bliver det ikke meget bedre.

Campingferie i Danmark når vejret artersig – så bliver det ikke meget bedre.

Inspirationen kan man blandt andet finde på internettet der bugner med beretninger fra berejste campister. Og rigtigt mange campister er flinke til at dele erfaringer og oplevelser med andre med-campister – der er en helt speciel fællesskabsånd.

Danmark er dejligst om sommeren
Men man behøver ikke altid at trække sydpå for at få de gode oplevelser. Danmark har nogle af Europas flotteste og bedste campingpladser og kvalitetsniveauet er meget højt.

Man kan drage på camping i det nordvestlige jylland og tage på ”bunker-crawling”. Man får storslåede naturoplevelser i det modsatte hjørne af Danmark hvor Møns Klint knejser sig mod vandet og naturen indbyder til hyggelige traveture. Eller man kan placere sig på en af de mange by-nære campingpladser og tage på shopping, cafe, museum eller nyde byens kulturliv.

Forspring på 12 miniferier i forhold til andre campister
Siden sæson 2014 har ejere af en ny Adria fået et miniferiekatalog gratis med i købet – et katalog der giver 12 forskellige miniferier på nogle af Danmarks dejligste campingpladser.

istrien

Et yndet feriemål sydpå blandt danske campister er Kroatien. Istrien er “kun” 1600 km. fra den danske grænse og dermed et overkommeligt feriemål.

– I forbindelse med ADRIA fabrikkens 50-års jubilæum i 2015 har vi udvidet kataloget så nye Adria-ejere også kan besøge en række campingpladser i Adria’s eget hjemland, Slovenien, forklarer Per Højgaard og fortsætter.
– 5 forskellige pladser i forskellige egne af Slovenien tilbyder 4 overnatninger på deres plads, men man skal kun betale for de 2.

Pladserne er meget forskellige og ligger i forskellige regioner af Slovenien. Bo tæt på Ljubjana der er landets hovedstad, tag på spa-ophold eller bo på en plads midt i Sloveniens smukkeste og mest uspolerede natur.

– Vi forærer de nye ejere af Adria campingvogne miniferiekataloget fordi vi gerne vil have at familierne får en rigtig god og positiv start med deres nye vogn. Og alle som køber en ny 2015-model får automatisk feriekataloget som de kan plukke ferier af, slutter Per Højgaard.

 


BILLEDER OG TEKST