Nu er der ekstra nedsatte priser på fabriksnye vogne

21. nov. 2014   //  Kategori: 2015

Vil du gøre en ekstraordinær god handel på en fabriksny overgemt campingvogn med fuld fabriksgaranti og spare op til 56.000 kroner? Vi sætter fokus på én af de vogne som du kan spare mange penge på netop nu.

213_Classica 743 UL_exteri copy

Er du til store og luksuriøse campingvogne kunne denne overgemte Adria Classica 743 UL årgang 2010 måske være noget for dig.

Fleksibelt soveværelse
Vognen er indrettet med stor lækker rundsiddegruppe i vognens forende, køkken og bad i midten af vognen, og stort soveværelse i vognens bagende. Helt unikt for denne model er, at den både er indrettet med stor fritstående dobbeltseng og med enkeltsenge. Hvordan tænker du nok? Se bare her…

senge

Soveværelset er konstrueret således sengene kan skydes til side og benyttes som 2 enkeltsenge, eller de kan skubbes sammen og udgøre en stor fritstående seng. Smart!

212_Classica 743 UL_U group

Rundsiddegruppen er stor og rummelig – masser af plads også når der kommer gæster. I vognens midte er der også blevet plads til “lounge” med 2 lænestole hvor man kan smide benene op og slappe af.

202_Classica 743 UL_kitchen

Køkkenet er udstyret med stort komfur med 4 blus og gasbageovn, og der er godt med bordplads til den energiske camping-kok.

201_Classica 743 UL_image interior

På den tekniske side skal specielt ALDE centralvarme-systemet fremhæves og den indbyggede elektriske gulvvarme. Alt i alt en vogn med masser af komfort.

EKSTRA nedsat – fabriksny vogn
Adria importøren har 1 overgemt vogn som er klar til den kræsne campist og prisen er netop EKSTRA nedsat – man sparer 30.000 kroner i forhold til den oprindelige pris.

» Se vognens pris og de øvrige tilbud her