Adria omgivet af lækre modeller!

10. sep. 2014   //  Kategori: Pressemeddelelser sæson 2015

Ærligt talt – hvis ikke man skulle omgives af lækre modeller nu – hvornår så? Adria står stærkere end nogensinde før og fejrer 50-års jubilæum med flere skelsættende nyheder.

Jubilæumsfest-web

Det går godt for ADRIA. På det danske marked ligger man suverænt nummer 1 på statistikkerne over nyregistrerede campingvogne – og på europæisk plan ligger fabrikken i top 3 inden for enkeltstående mærker. Og så kan man ovenikøbet fejre 50-års jubilæum.

Fejres med lækre modeller i udstillingslokalerne
Adria-forhandlerne har allerede nu et stort udvalg af 2015-modeller fra Adria i udstillings-lokalerne, og hen over efteråret vil der komme endnu flere til.

– Man kan vel sige, at vi omgiver os med lækre modeller her i sæson 2015, for programmet er bare flottere end nogensinde før, fortæller Per Højgaard fra ADRIA DANMARK og fort-sætter.
– Blandt de som har fået hovederne til at dreje en ekstra gang hos publikum er den nyde-signede Adora som har fået ”sky-light” ovenlysvindue, helt nyt møblement og nyt lækkert køkken med stort køleskab.

104_ADORA_522_UP_U_sitting_group_4BC6387_FIELDNy Adora imponerer kunderne!
Specielt den nydesignede ADORA-serie har vundet kundernes gunst. Knap havde 2015-modellerne ramt de første forhandleres udstillingslokaler, før de første slutsedler var under¬skrevet. Og tendensen fortsætter.

Campisterne har taget så godt imod Adora, at forhandlerne praktisk talt har støvsuget ADRIA’s centrallager for vogne, og importøren har måttet bede fabrikken om at arbejde over for at producere ekstra vogne. Omkring 70 Adora-modeller står allerede ude i forhandlernes udstillings¬lokaler og flere er på vej. Og der er god grund til at lægge vejen forbi.

Dét som vi alle vil ha’ på campingferien
Den mest markante oplevelse man får, er med det nye ”sky-light” ovenlysvindue i Adora -det giver en enorm rumfølelse og masser af lys.
– Prøv engang at forestille dig at sidde under vinduet ved mørkets frembrud med en varm kop cacao eller et glas vin og kigge op på stjernehimlen.
Eller hygge omkring bordet i dagtimer¬ne hvor skyerne stille ”tøffer” forbi over hovedet på dig, bebuder Per Højgaard og fortsætter.
– Vinduet er med til at give dig noget af dét de fleste jagter når vi er på ferie – ophøjet ro og samhørighed med naturen.

Et køkken man ellers kun tør drømme om
Som en naturlig forlængelse, har Adora serien nu også fået ADRIA’s patenterede ”Smart Kitchen” hvor gasblus og vask er smeltet sammen i et smart og rengøringsvenligt modul. Pladsoptimerende, let at rengøre og i det hele taget bare med masser af plads set i campingperspektiv. Men det er ikke alt…

Køkkenet i Adora er indrettet med brede skuffer og de fleste modeller er forsynet med et nyt ”slim-fit” køleskab på 142 liter – så nu er det slut med at bukke sig efter mad¬va¬rer¬ne.
Krymlen på toppen af lagkagen er Adora-seriens helt nye møblement – lad hånden stryge over lågerne og du vil mærke træstrukturen og ”osen” af høj kvalitet!

Alt er nyt og ændret bort set fra ”All-inclusive-konceptet” der betyder, at udstyr i vognen allerede er medtaget i priserne som starter ved kr. 147.980,-.

Altea4fourSmugkig jubilæums-modellen »Altea4four« på RoadShow
I forbindelse med 50-års jubilæums året er der kommet endnu en model til. Den nye Altea 4four blev afsløret for nylig på campingmessen i Düsseldorf og vil lande hos de danske forhandlere sidst på året.

Her er du din egen designer – du kan vælge farver og mønster på din campingvogn så den får præcis dét design der passer til din bil og din smag.

Vil du have farve på vognen kan du vælge mellem 4 farver. Hvis ikke den ”almindelige” vognside er nok, har du 6 forskellige mønstre at vælge imellem. Inklusive standardmodellen giver det dig 29 forskellige designmuligheder.

Allerede i løbet af efteråret kan du smugkigge den smarte nye rejsevogn, som kører landet rundt i et RoadShow og dermed komme ud til alle landets Adria-forhandlere. Hold øje med hvornår vognen lander i nærhe¬den af dig på adria’s hjemmeside.

Jubilæumsfest hos ADRIA forhandlerne
Du kan opleve den nye Adora sammen med et bredt udvalg af de øvrige nyheder fra ADRIA til 50-års jubilæumsfest hos din ADRIA-forhandler i weekenden den 27. – 28. september.

Læs mere om det nye Adria-program i slutningen af september måned hvor 2015-hjemmesiden går online, eller oplev selv nyhederne hos din forhandler til Jubilæumsfest i weekenden den 27. – 28. september.


BILLEDER OG TEKST