Drømmevogn med fritstående dobbeltseng

20. aug. 2014   //  Kategori: 2015

Adria’s nye program for sæson 2015 byder på omfattende ændringer på Adora-serien. Det har betydet, at vognen har fået helt nyt møblement, nyt “smart” køkken, nyt køleskab og masser af lys via det nye sky-light ovenlys-vindue. Velkommen til en helt forvandlet Adora 2015.

Adria fejrer jubilæum. 50 år er der gået siden den første campingvogn rullede ud af den dengang spartanske produktion. Det fejrer man blandt andet med en gennemgribende forvandling af Adora-serien som igennem mange år, har været den bedst sælgende serie i Danmark.

Vi har taget et kig på en af indretningerne hvor den fritstående dobbeltseng optager vognens bagende, mens man føler at naturen bliver “trukket med ind” i vognens forende hvor siddegruppen og det fantastiske lysindfald fra ovenlysvinduet dominerer.

Adora 593 UP hører blandt de største vogne i Adora-serien, kun overgået af 2 indretninger i 6,1 meters længden. Prisen er kr. 167.980,-, men så er vognen også proppet med standardudstyr: elektrisk gulvvarme, elevationssengebund, 142 L køleskab, Adria’s eget “Smart-kitchen” og ERGO badeværelset, LED-spots og hyggelig indirekte belysning og meget mere.

011

Det nye “Sky-light” ovenlys vindue giver et fantastisk indeklima – man føler nærmest, at naturen udenfor er kommet med indenfor.

 

09

Den hyggelige rundsiddegruppe i forenden af vognen med kig til TV-møblet. Også badeværelset er rummeligt – blandt andet med separat bruseniche.

 

03

Lige indenfor indgangsdøren er en lille luge placeret i sædekassen hvor du kan gemme fodtøjet væk.

 

010

Adria’s patenterede “Smart kitchen” er gennemtænkt. Kogeblus og vask er “smeltet sammen” i ét modul. Vasken kan dækkes til med et skærebræt. Skufferne er store og rummelige og naturlivis forsynet med soft-close.

 

04

Løft risten af kogeøen og vupti – nemt at rengøre. Bemærk også den gode arbejdsplads forest på køkkenbordet – alt er tænkt igennem til mindste detalje.

 

02

Soveværelse med fritstående dobbeltseng og elevation i hovedgærdet – ren luxus! Og så er der skabs opbevaring på hver side af og oven over sengen.

 

06

Bliver solen for skarp kan man naturligvis dække vinduerne af. Alle er forsynet med mørklægnings rullegardiner. Den store “sky-light” er også forsynet med UV-filter. Bemærk også den hyggelige belysning – alt i energibesparende LED.

Adora-serien er udstyret med Truma blæsevarme men for kr. 18.980,- kan man tilkøbe en pakke med ALDE centralvarme, em-hætte i køkkenet (ikke muligt i 613 HT) samt batteriboks og lader. Det eneste du skal gøre er, at isætte et batteri -så kan du drage på campingferie helt uafhængig af strøm – ja altså så længe du har batteriet ladet op.

 

FAKTA:
Egenvægt: 1360 kg
Totalvægt: 1800 kg
Indvendig længde: 5,9 meter
Udvendig bredde: 2,45 meter

 

Læs mere om Adria eller oplev Adora hos din nærmeste forhandler.