2015 Altea 4four: Design din egen campingvogn

13. aug. 2014   //  Kategori: 2010

Altea 4four PR no 2Adria fejrer sit 50-års jubilæum i 2015 og på den store campingmesse i Düsseldorf sidst på denne måned, afsløres en ny “design din egen” campingvogn.

Adria’s 50-års jubilæum går ikke ubemærket hen. Som en markering introducerer fabrikken en farvestrålende og innovativ lille rejsevogn som vil vække opsigt på de Europæiske veje.

Altea 4four er en ny rejsevogn på 3,6 m indvendig længde med plads til op til 4 sovende. Den er et produkt af det bedste fra Adria’s øvrige serier kombineret med ny innovativ teknik hvor specialdesignede vognsider giver vognen netop dét udtryk som kunden ønsker. På billedet ses et udsnit af et af de tilgængelige designs.

ADRIA fabrikkens salgs & marketing direktør udtaler:
– Vi er glade for at lancere en banebrydende ny design-teknik som en af de første i branchen. Kunderne vil være i stand til at designe deres egen campingvogn og kan vælge mellem 29 forskellige udvendige designs og farvekombinationer, forklarer Matjaz Grm, salgs & marketingdirektør hos ADRIA fabrikken.

– Vi har længe været opmærksomme på den stigende efterspørgsl efter at kunne sætte sit eget præg på det rullende feriehjem, og det har været en kraftig inspirationskilde til den nye Altea 4four, forklarer han.

Design din campingvogn online
I løbet af efteråret vil kunderne kunne designe sin egen campingvogn online via ADRIA’s hjemmeside. Her vil man kunne lege med både mønstre og farver og få mulighed for at finde den kombination der netop falder i campistens smag.


Adria udstilles på Düsseldorf messen på stand A59-04 i hal 10. hvor afsløringen af den nye Altea 4four vil finde sted fredag den 29. august kl 14:00.
6 gange om dagen (hver time fra 11:00 til 17:00) vil der være et specielt show for publikum der præsenterer den nye vogn og teknikken bag.