UFORGLEMMELIG FERIE: 1 campingvogn, 2 uger og 4 forlystelsesparker!

6. maj. 2014   //  Kategori: 2014

Find inspiration til anderledes og fantastiske campingferier og læs blandt andet om dette års Dakar Rally, hvor 2 ADRIA autocampere fungerede som rullende base for vinderen af i motorcykel-kategorien, Marc Coma. Velkommen til ADRIA’s nye online-magasin!

magasin02

Klik på billedet og oplev det nye digitale onlinemagasin.

TIP:Lad musen glide rundt på siderne i magasinet, og find alle de “skjulte” oplysninger som du klikker frem.

 

 

Værsgo’ – til dig fra os – et gratis online camping-magasin med masser af inspiration til fantastiske campingferier og bud på, hvad du skal opleve når du er på ferie i din ADRIA.

– I og med det er et interaktivt magasin betyder det, at man ikke kun kan bladre i magasinet, men man kan ”løfte” informationer ud af siderne og læse mere da hver artikel ligger i flere lag, forklarer Per Højgaard fra ADRIA DANMARK.

magasin03Magasinet udkommer på engelsk, men er skrevet i et let forståeligt engelsk så alle der har lært ”skole-engelsk” bør kunne være med.

14 dages ferie, 4 forlystelsesparker = 1 uforglemmelig ferie!

I første udgave tager vi dig med til krystalblåt vand i Sardinien, vandretur i det skotske højland, og på byferie i Balkanområdets storby Sarajevo.

Og så kan du finde inspiration til den ultimative ferie for børnefamilien der ønsker action med indlagte besøg hos 4 af Europas store forlystelsesparker.

 

 

magasin01

2 Adria autocampere var med hele vejen fra start til slut i den prominente Dakar rally. Læs beretningen i det nye online-magasin.

magasin04

Tag på camping i Skotland og oplev storslået natur. Læs beretningen og se billeder i det nye online magasin.

magasin05

Sardinien lokker med azurblåt vand og paradisstemning. Find inspiration til spændende campingture i det nye onlinemagasin.