Prisregn over den danske ADRIA importør

25. apr. 2014   //  Kategori: 2014

For tredje år i træk har den danske ADRIA importør modtaget ADRIA fabrikkens ærefulde hædersbevisning “ADRIA AWARD” og har dermed modtaget 4 priser i alt.

 

Hvert år kort før jul, samles Adria medarbejdere med importører og agenter fra hele verden for at runde året af ved en traditionsrig “nytårsmiddag”. Ved samme lejlighed uddeler ADRIA fabrikken en række ærefulde priser som gives inden for 3 forskellige kategorier samt en ærespris som typisk gives til enkeltpersoner grundet langt og trofast samarbejde.

Den ærefulde Adria Award i form af en glasstatuette

Den ærefulde Adria Award i form af en glasstatuette

De 4 ADRIA AWARDS gives inden for kategorierne:

  • Særlig salgsindsats
  • Bedste markedsføring
  • Bedste overordnede præstation
  • Ærespris

I hver kategori nomineres flere markeder eller lande på baggrund af salgsindsatsen, markedsføringen og markedsresultaterne og der findes en vinder i hver af de 3 kategorier.

4 flotte glasstatuetter på kaminhylden

Generelt klarer de nordeuropæiske lande sig godt ved disse prisuddelinger. Og for 3. år i træk har ADRIA DANMARK fået overrakt en af de ærefulde priser – denne gang “bedste overordnede præstation” og har dermed fået alle 4 priser gennem AWARD’ens 6 års levetid.

I 2009 modtog direktør for ADRIA DANMARK en Adria Award for mange års samarbejde.

I 2009 måtte ADRIA DANMARKs’ direktør Helmer Schmidt træde på scenen for at modtage æresprisen for langt og succesfuldt samarbejde. Han har siddet i direktørstolen for ADRIA DANMARK siden 1989 – altså i 25 år. Det valgte juryen at honorere med en AWARD for det langvarige samarbejde.

I 2011 modtog ADRIA DANMARK en Adria Award for "særlig salgsindsats".

I 2011 var direktøren igen på scenen – denne gang sammen med den nyudnævnte marketingchef. Sammen modtog de ADRIA AWARD for ”Særlig salgsindsats”. Krisen havde for alvor ramt Europa herunder Danmark, men på trods af det, klarede ADRIA sig alligevel flot gennem krisen på det danske marked.

 

I 2012 modtog ADRIA DANMARK en AWARD for ”Bedste markedsføring”.

I 2012 måtte en stolt salgs- og marketingchef, Per Højgaard på podiet for at modtage AWARD for ”Bedste markedsføring”.

 

I 2013 modtog ADRIA DANMARK den AWARD for ”Bedste overordnede præstation”.

Igen i 2013 gjorde ADRIA DANMARK sig særligt bemærket og var nomineret i kategorierne ”Særlig salgsindsats” og ”Bedste markedsføring”. Slutteligt var man nomineret og modtog den ærefulde AWARD for ”Bedste overordnede præstation”.

ADRIA i 21 lande over hele verden

I dag forhandles ADRIA i 21 lande fordelt på 3 kontinenter: Australien, Østrig, Belgien, Holland, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, England, Israel, Italien, Japan, Korea, Norge, Rusland, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz og Ukraine.

Adria-Awards-2013-JK-net-15

Flere år er Adria Awards blevet uddelt i hyggelige omgivelser på Grad Otocec

Flere år er Adria Awards blevet uddelt i hyggelige omgivelser på Grad Otocec

Flere år er Adria Awards blevet uddelt i hyggelige omgivelser på Grad Otocec