Køb en ADRIA og få 12 miniferier med i købet!

16. feb. 2014   //  Kategori: 2014

12miniferier-håndDet er vigtigt for os, at køberne af Adria campingvogne får en god start med det rullende feriehjem. Derfor har vi taget konsekvensen og tilbyder – i samarbejde med 12 dejlige danske campingpladser – et gavehæfte med 12 miniferier som man frit kan benytte.

Værsgo’ – til dig fra os – 12 dejlige miniferier. Sådan lyder det på forsiden af Adria’s seneste tiltag der skal være med til at sende de nybeslåede Adria-ejere godt på camping.

I samarbejde med 12 dejlige danske campingpladser som ligger spredt over hele landet, kan campisterne plukke løs af de individuelle ferier, som enten består af 1 eller flere overnatninger for parret eller familien.

– Vi håber, at det kan være med til at give kunderne en positiv start med deres nye vogn – måske en miniferie hvor de lige får prøvet vognen, forklarer Per Højgaard fra Adria.

Forunderlige Møn, fantastiske Nordjylland eller flotte Fyn

12 campingpladser lægger græs til campisterne – det eneste de tager sig betalt for, er det forbrug den enkelte familie måtte have på pladsen af f.eks. strøm, indendørs badeland eller lignende.

– Det nye tilbud gælder alle som køber en ny 2014-model som bliver leveret i foråret, og ferierne gælder resten af året. Så er det bare op til den enkelte familie at ”plukke løs” af ferierne, slutter Per Højgaard.