ALPINA 663 UK nomineret til årets campingvogn 2014

18. feb. 2014   //  Kategori: 2014

214_ALPINA_exterior_3BC_1932 En af de lækre køjevogne i ALPINA-serien er blevet nomineret til Årets Campingvogn 2014. Her får man al den overdådige luksus, komfort og udstyr man kan ønske sig til knap 220.000 kroner.

Alpina-serien er indbegrebet af “lækkerhed”! Ikke alene er serien optimeret til helårsbrug med blandt andet ekstra isolering, luksusvinduer med rigtige vinduesrammer og ALDE centralvarme med vandbåren gulvvarme. Nej, den er også rigtigt hyggeligt og eksklusivt indrettet.

Nu tænker du nok, ”ja ja, men den koster vel også spidsen af en jetjager”? Men der tager du fejl for prisen er sat særdeles attraktivt når man sammenligner med andre vogne på samme kvalitetsniveau.

Nomineret til Årets Campingvogn

Alpina 663 UK er den lækre køjevogn med plads til kernefamilien samt eventuelle overnattende. Netop denne model er blevet nomineret til Årets Campingvogn som kåres af BT i forbindelse med Ferie for Alle.
At det netop er denne model som er nomineret skyldes, at man får rigtigt meget campingvogn for pengene – også selv om der er tale om et high-end produkt.

Vognen er gennemtænkt i mindste detalje – et godt eksempel kunne være køkkenet som er et kapitel for sig – indrettet med ”rigtigt” gaskomfur med 4 store blus samt rigtig gasbageovn med grill.

Børnene har deres egen ”afdeling” bag i vognen – de voksne har soveværelse og i forenden samles familien i den store siddegruppe mens udfordringen om opvasken klares over et spil Yatzy.

» Læs mere om ALPINA modelprogrammet her

» Se Alpina 663 UK her

Lys og rummelig med plads til hele familien

Lys og rummelig med plads til hele familien

 

Lækkert stort køkken med "rigtigt" komfur med gasbageovn og grill.

Lækkert stort køkken med “rigtigt” komfur med gasbageovn og grill.

Funktionelt og flot ADRIA "ERGO" badeværelse

Funktionelt og flot ADRIA “ERGO” badeværelse

Børnenes egen afdeling bag forældresoveværelset.

Børnenes egen afdeling bag forældresoveværelset.

Stort 190 L køleskab med frostboks

Stort 190 L køleskab med frostboks