12 miniferier til alle nye Adria ejere

28. feb. 2014   //  Kategori: 2014, Pressemeddelelser sæson 2014

Det handler om at komme på camping og opleve verden – mere kompliceret er det faktisk ikke, og det ved man hos Adria’s danske importør. Derfor giver man alle, der køber en ny 2015-model, et gavehæfte med 12 miniferier at plukke af.

06Har du købt ny Adria er det en god idé at tjekke din campingvogn ekstra godt igennem når du får den leveret. I alle 2015-modeller, der bliver leveret efter februar, ligger der nemlig også et gavehæfte med 12 dejlige miniferier på danske campingpladser og oveni hatten får man nu også 50% rabat på sommerferier i Adria’s hjemland Slovenien.

– Det er den gode campingferie der er omdrejningspunktet når man køber en campingvogn, og med det nye gavehæfte vil vi gerne give de nye Adria-ejere en mulighed for at få en god start i deres campingvogn på en række lækre danske campingpladser, forklarer Per Højgaard fra ADRIA DANMARK.

12 miniferier på danske pladser – lige til at plukke

Campingpladserne bag de i alt 12 miniferier ligger geografisk spredt over hele landet – så uanset om man har købt sin ADRIA i Nordjylland, eller på Vestsjælland, så findes der en campingplads i overkommelig afstand.

– Vi har forsøgt at sprede os geografisk og samtidig har vi været fokuseret på, at pladserne skulle være af høj kvalitet – og det er de, forsikrer Per Højgaard der selv har camperet på de fleste pladser igennem de senere år.

Mens opholdet er gratis, skal man betale for det forbrug man har på pladsen – f.eks. strøm, vandland etc.

De 12 ferier er også af forskellig form – mens nogle gælder 1 overnatning for 2 personer er der flere pladser som tilbyder et weekendophold for hele familien.

De 12 campingpladser

– Gavehæftet kunne vi ikke lave uden samarbejde med gode danske campingpladser der også kan se en idé i at markedsføre sig på denne måde, forklarer Per Højgaard.

De 12 pladser er fra Jyllands-siden: CampOne Grenen Strand i Skagen, Løkken Klit Camping, Kattegat Strand Camping ved Øster Hurup, Bryrup Camping, Nymindegab Familie Camping og Grønninghoved Strand Camping mellem Kolding og Haderslev.

Fyn repræsenteres af Hasmark Strand Camping, CampOne Bøjden Strand og CampOne Assens Strand.

På Sjællandssiden er Vesterlyng Camping mellem Holbæk og Kalundborg, Feddet Camping ved Faxe, samt Camping Møns Klint på Møn.

Dermed burde det være muligt at finde en plads at prøve den nye vogn af på uden at man skal køre alt for langt.

 

» Læs mere om tilbuddene og de 12 pladser her