AVIVA: NU ER DEN HER ENDELIG!

1. nov. 2013   //  Kategori: 2014

Den nye letvægts AVIVA er nu endelig landet i udstillingslokalerne hos forhandlerne. Serien tager dig tilbage til rødderne og dét camping er startet ud med at handle om – det hyggelige campingliv.

AVIVA serien er ny i Danmark men er blevet solgt igennem flere år i andre lande – primært i Sydeuropa. Alt ”fedtet” er skåret fra og der er fokuseret målrettet på familiernes basale behov – gode og komfortable sovepladser, et velfungerende køkken og toiletrum samt naturligvis pæne og afstemte møbler.

4 modeller – 3 med køjer
Serien kommer på det danske marked i 4 forskellige indretninger – 3 køjemodeller og 1 letvægts egoistvogn.

AVIVA LITE 390 PS er en kompakt rejsevogn med en egenvægt på kun ca. 785 kg og en totalvægt på 1.100 kg. På trods af sin størrelse er det en både hyggelig og rummelig vogn med alt det nødvendige lige inden for rækkevidde. Og med en pris på 93.980,- kr. samt en totalvægt på kun 1.100 kg. vil det næsten ikke kunne betale sig at købe brugt campingvogn længere.

AVIVA MOVE 490 CP er en køjevogn i 5-meters klassen med hele 3 køjer i bagenden samt tværstillet dobbeltseng i forenden. Siddegruppen i midten af vognen kan ligeledes reddes ned så der i alt bliver plads til 7 sovepladser. AVIVA MOVE 490 CP kan købes for 108.980 kr.

AVIVA MOVE 495 LX er en køjevogn med stort badeværelse med separat bruseniche. 2 langsgående køjer i bagenden, samt tværstillet dobbeltseng i forenden. AVIVA MOVE 495 LX koster 116.980 kr.

AVIVA SPACE 495 LM er AVIVA-seriens topmodel som også indeholder ”lidt ekstra”, blandt andet stor XL-lasteluge i vognens bagende således man kan klappe den nederste køje op og benytte arealet til opbevaring af større ting – f.eks. cykler. Køjevognen er 2,45 meter bred hvilket giver ekstra rummelighed i hele vognen. 2 køjer i bagenden sammen med godt og anvendeligt badeværelse, køkken og siddegruppe i vognens midtersektion, og forældresoveværelse i forenden.

Oplev AVIVA hos din nærmeste ADRIA forhandler eller læs mere via linket herunder.