NYFØDT OG MERE LÆKKER END DÉT DEN KOSTER…

9. sep. 2013   //  Kategori: 2014

DEN ER NORDISK I DESIGNET, DEN HAR RENE DESIGNLINIER OG SÅ LIGNER DEN EN MILLION! VELKOMMEN TIL DEN NÆRMEST “NYFØDTE” ALTEA!

ALTEA 462 PU sæson 2014

Det kan godt være at du tænker at der må være sket en fejl når du ser prisskiltet på den nyfødte Altea, men den er god nok.
Adria’s designere har lagt sig i selen og har fremelsket en vogn som er stilren og nordisk i sit look og i det hele taget bare virker meget dyrere end den rent faktisk er. Sagt med ét ord er den ganske simpelt – mere lækker end det den koster.

– Med det nye design tror vi at Altea vil ramme det publikum som igennem den økonomiske afmatning har været tilbageholdende når man ser på camping-købelysten – som f.eks. børnefamilierne, fortæller Per Højgaard fra ADRIA DANMARK.

Nordisk design
– Nogen vil kalde den ”simpel”, andre ”spartansk” og begge dele er på sin vis korrekt, bebuder Per Højgaard. – Det er netop to af omdrejningspunkterne i den skandinaviske designkultur der giver det stilrene look – og her synes vi at vores designere har ramt klokkerent.

8 forskellige indretninger
Man kan vælge mellem 8 forskellige indretninger i vogne der starter ved knap 4 meters længde (indvendig) og som alle er 2,30 meter bredde.
En enkelt model er med enkeltsenge mens resten er udstyret med dobbeltseng, køjer og magelige siddegrupper.

Priserne på den nye Altea starter ved 115.980 for 392 PH mens topmodellen 552 PK kan købes for 132.980. Begge modeller er i øvrigt nye indretninger i 2014.

  • Se alle modellerne i det nye katalog her
  • Oplev Altea hos din nærmeste forhandler – find forhandlere her