INVITATION TIL ADRIA GALLAPREMIERE!

9. sep. 2013   //  Kategori: 2014

GALLAPREMIERE

 

I weekenden den 28.- 29. september slår alle landets Adria forhandlere døren op til en forrygende GALLAPREMIERE-weekend hvor det nye ADRIA 2014-modelprogram i fokus – og DU er inviteret!

Stjernerne på den røde løber er de nye 2014 modeller fra ADRIA som byder på mange overraskelser.

ALTEA 462 PU sæson 2014

ALTEA 462 PU sæson 2014 er helt ny både ude og inde…

ALTEA er praktisk talt ”nyfødt” både ude og inde. Du vil måske tænke at prisen er urimelig lav eller simpelthen forkert – så flot er den nye Altea blevet. Den SKAL bare opleves og ikke ”kun” Googles…

AVIVA er ny i Adria familien og en »back-to-basic« serie der både vægtmæssigt og økonomisk er til at komme til.

– Vi har allerede sendt 30 nye ACTION ud til forhandlerne og salget er forrygende, forklarer Per Højgaard fra ADRIA DANMARK.
I år har ACTION skiftet farve fra elegant grå til sporty hvid, og i køkkenet har man ”tyvstjålet” den kombinerede kogeø og vask fra den trendsættende ASTELLA GLAM og tilpasset den til den lille charmerende ACTION.

ADORA serien er het ny ude mens interiøret har fået et ansigtsløft med nye bordplader, lyse overskabslåger samt nyt lækkert tekstil.

ADORA serien er het ny ude mens interiøret har fået et ansigtsløft med nye bordplader, lyse overskabslåger samt nyt lækkert tekstil.

ADORA er fortsat den mest sælgende serie i Danmark og nu er den helt ny udvendig med modulopbygget front og bagende samt integreret teltskinne. Inde er interiøret faceliftet med nye bordplader og lyse låger i overskabene.

Sidste års store nyhed – ASTELLA GLAM – kommer i år i en efterspurgt indretning til børnefamilien og samtidig er ALDE-varmeanlægget opgraderet så gulvvarmen nu også er vandbåren.

Den helårsoptimerede ALPINA serie starter nu med en dobbeltsengs-vogn i 5,1 meter klassen og der er i alt 8 indretninger at vælge imellem. Inde er ALPINA faceliftet med nye lyse bordplader og højglans låger i overskabene.

Oplev mange af de nye modeller hos ADRIA forhandlerne til GALLAPREMIERE i weekenden den 28. – 29. september – og husk at deltage i konkurrencen om en Kronings Mover til en værdi af 11.000,- kroner.

Den mindste model i Aviva serien er den lille 390 PS med en totalvægt på kun 1100 kg.

Den mindste model i Aviva serien er den lille 390 PS med en totalvægt på kun 1100 kg.