Ny elegant hjulafdækning

22. nov. 2011   //  Kategori: 2011

Med den nye type hjulafdækning er Adria atter gået forrest når det gælder nyudvikling.

Som en del af All-Inclusive konceptet er næsten alle campingvogne fra Adria i 2011 blevet udstyret med markedets mest elegante hjulafdækning.  Den nye dækplade er lavet i samme materiale som hjulkassen hvilket giver en 鴀ot og fuldendt afslutning ned mod forteltets understykke.

Nemt, elegant og slut med grimme skruehuller
Dækpladen klikkes nemt på hjulkassen hvorefter forteltets understykke køres i campingvognens nederste teltskinne. Teltskinnen er også ført videre på dækpladen således teltets understykke kommer til at sidde helt tæt i hele vognlængden, og dermed holdes kulde og vind eꔀektivt ude.Med den nye hjulafdækning undgår man også de grimme skruehuller, som på mange vogne er nødvendige, for at kunne sætte et ekstra understykke på foran hjulkassen.

Fast plads i gaskassen under kørsel
Dækpladen må ikke være monteret under kørsel, og derfor har den fået sin helt egen plads i vognens gaskasse. Dækpladen leveres som standardudstyr til alle 2011 modeller bortset fra Action-serien. Vognene er udstyret med en dækplade til hver side.