Mest solgte campingvogn i 2010

22. nov. 2011   //  Kategori: 2011

Hos Adrias danske importør, Adria Caravan i Kolding, glæder man sig over den netop overståede sæson. På baggrund af de endelige salgstal for 2010 kan Adria nemlig bryste sig af at være Danmarks mest solgte campingvogn.

Efter et veloverstået år, hvor optimismen igen så småt er begyndt at blomstre i campingbranchen, er Adrias markedsandel vokset støt, og mere end hver fjerde nye campingvogn, der er rullet ud fra de danske forhandlere, har haft det velkendte Adria-logo på bagenden.

– De seneste par sæsoner har været rigtig fine for os, og vi kan mærke, at danskerne for alvor er begyndt at få øjnene op for Adrias mange kvaliteter. Det er vi selvfølgelig utrolig glade for, men vi har ikke tænkt os at hvile på laurbærene, fortæller Helmer Schmidt fra Adria Caravan, som har både kontor og centrallager i Kolding.

Masser af danske idéer i en Adria
Den danske Adria-importør har gennem årene haft et tæt samarbejde med Adrias fabrik og udviklingsafdeling, og Danmark har i høj grad været med til at præge både design, indretninger og funktionalitet, i samarbejde med fabrikkens designere. Flere indretninger og features er faktisk skabt på baggrund af det danske Adria-teams erfaringer.

Med lanceringen af det nye og styrkede 2011-modelprogram tror Helmer Schmidt på, at den positive udvikling og flotte markedsposition kan fastholdes i den kommende sæson.
– Der er i hvert fald ikke blevet færre gode grunde til at vælge en Adria frem for andre gode mærker, afslutter han med et smil.

FAKTA!
4 gode grunde til at Adria blev danskernes foretrukne i 2010:

Attraktive priser
Rigtigt meget campingvogn for pengene…

”All Inclusive”
Kun én pris – ingen overraskelser…

Moderne og funktionel
Designet og indrettet til danske campister…

Hurtig levering
Vogne på lager i Danmark klar til levering…

Solid konstruktion
Glasfiberkarosseri med høj styrke, bl.a. haglsikret…