Mere end klar til den nye sæson

16. nov. 2011   //  Kategori: 2011

Velkommen til ADRIAs Campingmagasin, som indeholder en stribe inspirerende historier, gode tips og selvfølgelig præsentationer af sæsonens nye modeller.

Adria All-Inclusive
Med de nye 2011-modeller har vi ikke gjort det lettere at være konkurrent. Kvaliteten på vore vogne er mere gennemført end nogensinde, designet er moderne, komforten er uovertruffen, og priserne er stadig uforskammet skarpe.

Når du vælger en ADRIA slipper du samtidig for at spekulere på tillægspriser og dyre udstyrspakker. Her er prisen nemlig inklusiv komfort og masser af udstyr, som du hos andre skal betale ekstra for. Nogen vil kalde det all-inclusive. Hos ADRIA kalder vi det ærlighed.

Danskernes favorit
Når det kommer til campingvogne er danskerne ikke lette at imponere. De er både krævende, ønsker komfort og forlanger fuld valuta for hver en krone. Måske er det netop derfor, at ADRIA også i sidste sæson har formået at lægge sig i førertrøjen på det danske marked, hvor et stadigt stigende antal kunder vælger ADRIA frem for andre gode mærker.

Jeg kan derfor kun anbefale dig at tage en smuttur forbi din lokale forhandler og med egne øjne se, hvorfor vi har indtaget positionen som danskernes favorit.

God fornøjelse med magasinet – og rigtig god campingsæson!

Med venlig hilsen
Helmer Schmidt, Direktør
Adria Caravan Danmark ApS