Lavsæson til lave priser

22. nov. 2010   //  Kategori: 2010

Har man mulighed for at skubbe ferien til lavsæsonen, kan man overnatte på nogle af Europas lækreste campingpladser for bare 82,50 kroner i døgnet (red.: i 2010).

En strandferie ved Den Franske Riviera, vandreture i de norske fjelde eller hvad med at smage på det gode belgiske øl?

I højsæsonen kan de fornøjelser hurtigt tømme feriekontoen, men kan man vente til horderne af turister er vendt hjem, kan man opleve de samme ting til discountpriser – og endda i fred og ro.

Hos organisationen Camping Cheques, der samarbejder med knap 600 pladser i hele Europa, køber man værdikuponer til 119 kroner stykket, og de giver ret til en overnatning for to i campingvogn – uanset hvad pladsen ellers koster. Camping Cheques organiserer også såkaldte rallyer, hvor man mødes med andre campister, kører fra plads til plads og oplever gastronomi, sport, historie og kultur undervejs.

CampingCard ACSI lokker med godt 1.600 forskellige campingpladser i 18 forskellige lande. Med organisationens kort i hånden, kan to mennesker overnatte i campingvogn for enten 11, 13 eller 15 euro – 82,50, 97,50 eller 112,50 kroner – i døgnet.

Fælles for de to typer af rabatordninger er, at pladserne kontrolleres og godkendes, før de får lov at være med. Når det gælder Camping Cheques-pladserne, bedømmer også campisterne pladserne, og ud fra deres vurderinger kåres de bedste pladser – dermed kan en plads, som formelt har tre stjerner, score højere, hvis gæsterne er vilde med lejrchefen, atmosfæren eller aktiviteterne.

Man kan læse mere om de to organisationer på:

 

Af: Søren Flott